Lütfen bekleyin..



Diyarbakır'daki Filistin mitingine Batman'dan büyük konvoy desteği

15 Ekim 2023, 12:20 - Okunma: 302

Batman halkı, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından Filistin direnişine destek amacıyla İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitinge katılmak üzere yüzlerce araçlık konvoyla yola çıktı.

HAMAS'ın "Aksa Tufanı Operasyonu" dokuzuncu gününe girdi.

HAMAS sadece askerleri hedef alırken siyonist işgal rejimi ise yasaklı fosfor bombalarını kullanarak Gazze halkına yönelik soykırım uyguluyor.

Şu ana kadar işgal rejiminin saldırılarında çoğu kadın ve çocuk olmak üzere 2 binden fazla Filistinli şehid olurken, binlercesi ise yaralandı.

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları artarak devam ederken tüm dünyada "Aksa Tufanı" operasyonuna ve Filistin halkına destekler de sürüyor.

Bu kapsamda HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından Filistin direnişine destek amacıyla bugün saat 13.00'da İstasyon Meydanı'nda bir miting düzenliyor.

Kadın-erkek, yaşlı-genç ve çocuklardan oluşan on binlerce Batmanlı, HÜDA PAR'ın düzenlediği mitinge katılmak için konvoy oluşturdu.

Diyarbakır'da düzenlenecek 'Aksa Tufanı'na Destek Mitingi'ne katılmak üzere yüzlerce araçlık konvoyla yola çıkan Batmanlılar, bir saatlik yol boyunca sık sık tekbirler getirip ellerindeki Filistin ve tevhid bayraklarını salladıkları görüldü. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=