Lütfen bekleyin..



Başkan Durmaz’dan “Teşekkür Mesajı”

16 Ekim 2023, 14:12 - Okunma: 348

HÜDA PAR Batman Merkez ilçe eski Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, görev yaptığı süre içerisinde kendisine gösterilen ilgi ve sevgiden ötürü teşekkür etti.

HÜDA PAR Batman Merkez ilçe eski Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, görev yaptığı süre içerisinde HÜDA PAR’ın misyonunu ortaya koymak ve aziz Batmanlılara hizmet edebilmek için gece gündüz demeden hizmet etmeye çalıştığını belirterek, görev süresi içerisinde kendisine gösterilen ilgi ve sevgiden ötürü teşekkür etti.

2017 yılından beri sürdürmüş olduğu HÜDA PAR Batman Merkez ilçe eski Başkanlığı görevi pazar günü devreden Muhammet Şerif Durmaz, teşekkür mesajı yayımladı.

Başkan Mesajında 2017 yılında devraldığı görevi pazar günü devrettiğine değinerek, “2017 – 2023 yılları arasında iki dönemdir sürdürdüğüm HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı görevini Pazar günü yapmış olduğumuz 4. Olağan Kongresinde devrettim. 21 Ekim 2017 tarihinde Merkez İlçe Başkanlığımızın 2. Olağan Kongresinde görev bizlere verildi. O gün şunu demiştik; “Her görev, yeni bir sorumluluktur. Rabbim davaya hizmete vesile kılsın.” Sorumluluğu üstlendiğimiz o günden bugüne elimizden geldiği kadarıyla partimiz HÜDA PAR’ın misyonunu ortaya koymak ve aziz Batmanlılara hizmet edebilmek için gece gündüz demeden çalıştık.” Dedi.

Görev süresi içerinde yaptıkları çalışma ve projelere işaret eden Durmaz, “Teşkilat üyelerimizle ve bir ekip anlayışıyla; ayırım gözetmeden gittiğimiz her mahallenin sorunlarıyla ilgilemeye, çözüm için bürokratik görüşmeler yapmaya, muhtarlarımızı sormaya, toplumsal bir sorun haline gelen uyuşturucu ile mücadele etmeye, konuya dair farkındalık oluşturmak için muhtelif etkinlikler yapmaya, erdemli ve sorunlara karşı duyarlı bir neslin yetişmesi için 4 sene aralıksız park buluşmaları düzenlemeye, gençleri yetiştirmek için siyasi şuur dersleri vermeye, açık alanlarda kitap okuma etkinlikleri ve kitap analiz programları tertip etmeye, engellilere yönelik farkındalık oluşturmaya, ekonomik gelişmelerden dolayı zor günler geçiren esnafın yanında bulunmaya ve her çeşit esnafı ziyaret edip onları sormaya, sıcak ve yağışlı havalar fark etmeksizin çalışan çiftçi, pazarcı ve emekçileri unutmamaya, inşaatçı, kaynakçı, mobilyacı gibi sanatkarların dert ve sıkıntılarını dinlemeye, yaşlı ve emeklilerimizi unutmayıp hayır dualarını almaya, kan bağışları için başlatılan kampanyalara destek vermeye, gençlik kollarımızla çeşitli programlar icra etmeye, deprem ve seçim süreçlerinde çok yoğun bir şekilde koordinasyon merkezlerinde organizeler yapmaya, günün anlam ve önemlerine binaen basın açıklamaları, konvoy, miting gibi kitlesel etkinlikler yapmaya, muadil siyasi parti teşkilatları ve çalışma alanımıza giren kurum ve sivil toplum derneklerini ziyaret edip uyumlu bir çalışma ortaya koymaya, Batman için önemli bir misyon yüklenmiş olan basın mensuplarını ziyaret etmeye ve ayrıca partimizin tanıtımı için hem konvansiyonel medyada hem de yeni medya mecralarında çalışmalar organize etmeye ve daha birçok çalışma yapmaya gayret sarf ettik. Cenabı Allah yaptığımız bütün çalışmaları kendi rızası için kabul buyursun, bizleri doğru yoldan ayırmasın, istikamet üzere bir hayat yaşamayı nasip etsin.” İfadelerini kullandı.

Açıklamasının devamında birlikte çalıştığı arkadaşlarına, basın mensuplarına ve halka teşekkür eden Durmaz, “Bu vesileyle; görev süremiz boyunca birlikte yol yürüdüğüm kıymetli yol arkadaşlarıma, destekleri daima bizle olan dava kardeşlerime, partimizin bütün kademelerinde görev alan üye, yönetici ve gönüldaşlara, Batmanımızın değerli basın mensuplarına ve üzerimizde hakkı ve emeği bulunan bütün herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Partisi için bundan sonrada çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğini belirten Durmaz, “Allah’ın izniyle bugünden sonra da partimiz HÜDA PAR için çalışmaya, davamızın ve halkımızın selameti adına sorumluluklarımızı yerine getirmeye devam edeceğiz. Bizim bir gayemiz var; bu imtihan dünyasında Rabbimizin razı olacağı bir hayat yaşamak; bu yolda yüce Rabbimizden yardım ve muvaffakiyet diliyoruz.  Rabbimiz, yeni süreci hayırlara vesile kılsın. Yeni yönetimdeki bütün kardeşlerime de hayırlı hizmetlerinde başarılar diliyorum. Davamızın sonu âlemlerin Rabbi olan Allah’adır.” Diye konuştu.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=