Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Milletvekilleri Ramanlı ve Dinç, Gençlik ve Spor Bakanı Bak'ı ziyaret etti

17 Ekim 2023, 17:40 - Okunma: 321

HÜDA PAR Milletvekilleri Serkan Ramanlı ve Faruk Dinç, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı makamında ziyaret etti.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı ziyaretlerine ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Ramanlı, paylaşımıda, gençlerin evlilik konusunda maddi yönden desteklenmesi, üniversiteli gençlerin yurt imkanından yararlanması, değerler eğitimi gibi genel konuların yanı sıra Batman iline ait yerel sorunları dile getirdiklerini aktardı.

Ramanlı, "Gençlik Politikaları Başkanımız ve Mersin Milletvekilimiz Sayın Faruk Dinç ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'ı makamında ziyaret ettik. Görüşmemizde; gençlerimizin evlilik konusunda maddi olarak desteklenmesi, üniversiteli gençlerimizin yurt imkanlarından istifadesi, değerler eğitiminde kapsamın genişletilmesi gibi konuların yanı sıra Batman özelinde: boğulma vakalarının önüne geçilmesi için havuz ve cankurtaran sayısının artırılması, Gençlik Merkezlerinin sayısının artırılması, 50 binden fazla lisanslı sporcunun olduğu şehrimizde nitelikli antrenör sayısının artırılması yönündeki taleplerimizi ilettik. Olumlu yaklaşımı, hoşsohbeti ve misafirperverliği için sayın bakanımıza teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=