Lütfen bekleyin..



Umut Kervanı depremzedeleri unutmuyor

20 Ekim 2023, 17:20 - Okunma: 493

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen ve Batman'a göç eden aileye Umut Kervanı, ev eşyası ve insani yardım malzemesi yardımında bulunarak yalnız bırakmadı.

Depremden etkilenen ve Malatya'dan Batman'a gelen depremzede aileye, hayırseverler Umut Kervanı Batman aracılığıyla koltuk takımı, fırın, odun sobası, çamaşır makinesi, gıda, kırmızı et, battaniye ve ev ihtiyaçlarını ulaştırdı.

Yardım hakkında konuşan Umut Kervanı Batman Gönüllüsü Rıdvan Üzümcü, depremzedelere olduğu gibi mağdur ve yetim ailelere, Umut Kervanı olarak yardım etmeye devam ettiklerini belirtti.

"Hayırseverlerin desteğiyle yardımlarımızı yapmaya devam ediyoruz"

Batman'da şu ana kadar bin 750'nin üzerinde depremzede aileye ulaşarak yardımlarda bulunduklarını ifade eden Üzümcü, "Malatya'dan Batman'a yerleşmiş depremzede bir ailemiz bize başvuruda bulundu. Bizler de yerinde tespitlerimizi yaptıktan sonra aileye koltuk takımı, halı, battaniye, yorgan, gıda, kırmızı et, fırın, çamaşır makinesi ve bunlara bezer ev eşyalarını depremzede aileye getirip teslim ettik. Bu yardımları hayırseverlerin desteğiyle yaptık. Şu ana kadar deprem bölgesinden Batman'a gelip bizlere başvuran bin 750 ailenin üzerinde aileye yardımlar ulaştırmaya çalıştık." dedi.

"Hayırseverlerden desteklerinin devamını istiyoruz"

Daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmak için hayırseverlere seslenen Üzümcü, "Depremzedelerin dışında muhtaç ve yetim ailelere de imkanlar dahilinde yardırmalarımız devam ediyor. Yardımların daha çok ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için hayırseverlerin bizlere daha çok yardımcı olmalarını istiyoruz. Allah şimdiden yardımda bulunacak olan hayırseverlerden razı olsun." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=