Lütfen bekleyin..



“Batman’ın acil olarak kapalı bir fuar alanına ihtiyacı var”

25 Ekim 2023, 11:30 - Okunma: 251

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği’ne “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulunan BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman’da acil olarak kapalı bir fuar alanına ihtiyaç olduğunu belirtti.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve Yönetimi Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED)’e kongre sonrası oluşan yeni yönetime “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

BESO heyeti BAB-GED Başkanı Veysi Demir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlandı.

Batman gündemi ve basının öneminin konuşulduğu, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Demir, derneklerinin kuruluş süreci, yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Çiftçi de basının önemine değindiği konuşmasında kongrenin ve yeni yönetimin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette esnafın sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Sorulan soru üzerine Başkan Çiftçi, Çarşı bölgesi oto park sorunu, kentsel dönüşüm ve esnafın diğer sorunları ile ilgili olsun projeleri olduğunu ve bu projeleri ilgili kurumlara ilettiklerini ve uygulanmasını beklediklerini söyledi.

Çiftçi, üyeleri ile birlikte yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi vererek, amaçlarının Batman’a ve esnafa hizmet olduğunu ve ellerini taşın altına koyan herkesi destekleyeceklerini ve birlikte çalışma kültürü ile Batman’ın sorunlarının çözüleceğini ve ilerleyeceğini ifade etti.

Başkan Çiftçi, son olarak Batman’ın acil olarak kapalı bir fuar alanına ihtiyaç olduğunu kaydetti.

Başkan Çifti’nin görüşlerine katıldığını ve Batman yollarının araç trafiğini kaldırmadığını, trafik otopark vb. sorunların merkezi mahallelerde kentsel dönüşüm ile ancak çözülebileceğini belirten BAB-GED Başkanı Demir, BESO Başkanı Çifti ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.


Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=