Lütfen bekleyin..



Batman'da 'Gazze'ye destek çadırı' kuruldu

25 Ekim 2023, 17:05 - Okunma: 348

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı tarafından kurulan "Gazze'ye destek çadırında" 15 gün boyunca çeşitli sosyal etkinlikler düzenlenecek.

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı, haftalardır siyonist işgal rejiminin ambargo ve saldırıları altında olan Filistinli Müslümanlara destek amacıyla "Gazze'ye destek çadırı" kurdu.

Atatürk Parkı yanına kurulan ve 15 gün boyunca 12.00 ile 22.00 saatleri arasında açık olacak çadırda; Kur'an'ı Kerim tilavetleri, hatıra defteri, oturma eylemleri, resim sergisi, seminerler, sinevizyon gösterimleri, gıyabi cenaze namazları ve dua programları gerçekleştirilecek.

Ayrıca Yetimler Vakfı ise alanda Gazze'ye acil yardım standı açtı.

Yaptıkları etkinliğe ilişkin açıklamalarda bulunan HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, 8 Kasım tarihine kadar çadırın açık olacağını söyledi.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin

"Dünya sessiz, bu bizim yüreğimizi kanatıyor"

Siyonist işgal rejiminin Filistinli Müslümanlara yönelik katliamlarının devam ettiğine dikkat çeken Şahin, "Gazze kuşatılmış durumda. Her gün oradaki kardeşlerimizin üzerlerine bombalar yağdırılıyor. Her gün yüzlerce çocuğumuz, annemiz, kardeşimiz şehid ediliyor. Dünya sessiz, bu bizim yüreğimizi kanatıyor. İslam ümmeti neredeyse çaresizlik içerisinde." dedi.

"Kardeşlerimiz Filistin'de o haldeyken biz evlerimizde rahat oturamayız"

HÜDA PAR olarak Kudüs için yapılan bütün etkinliklere destek vermeye çalıştıklarını vurgulayan şahin, şöyle devam etti:

"Kendimiz farklı programlar yapmaya çalışıyoruz. Sesimizi dünyaya ulaştırmaya çalışıyoruz. Kardeşlerimiz Filistin'de o haldeyken biz evlerimizde rahat oturamıyoruz. Bu anlamda 15 gün sürecek şekilde Gazze'ye destek çadırı açtık. Kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için farklı programlarımız olacak. Halkımızı bu programlarımıza katılmalarını bekliyoruz." (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=