Lütfen bekleyin..



Başkan Şahin, Kitap Fuarını gezdi

26 Ekim 2023, 12:36 - Okunma: 255

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin bu sene 6’ıncısı düzenlenen Kitap Fuarını ziyaret ederek yazarlar ve vatandaşlar ile hasbihal etti.

Bu sene 6’ıncısı düzenlenen ve gelenekselleşen Batman Kitap Fuarını gezen Şahin, il dışından katılan yayın evlerini, çalışanlarını ve yazarları ziyaret etti.

Kitap fuarının büyük ilgi gördüğünü ifade ede Şahin, “Halkımızın okumaya ve kitaplara ilgisi gerçekten takdire şayan. Doğru okuma ile geleceğimiz çok güzel şekilleneceğine kanaatim tam. Batman Okuyor. Bu çok güzel bir şey.” ifadelerini kullandı.

Kitap fuarına katılan yazarlar ile ayrı ayrı sohbet eden Şahin, yazarların kitaplarını yakından inceleyerek yazarlardan imzalı kitaplar aldı. Yazarların toplumun bilinçlendirilmesinde ve uyanmasını sağlamada büyük rol oynadığını belirtti.

Kitap fuarlarının bayram havasında geçtiğini aktaran Şahin, “Batmanlıların bu alanda olan ilgileri gerçekten bayram havasını yansıtıyor. Okumak insanları bilinçlendirdiği gibi doğruyu da bulmasında kılavuzluk ediyor.” dedi. 

Kitapları inceleyen Şahin farklı stantlardan çok sayıda kitap satın aldı.






Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=