Lütfen bekleyin..



Batman'da bir kadın kolundaki tüm altın bilezikleri Gazze'ye bağışladı

27 Ekim 2023, 09:50 - Okunma: 533

Siyonistlerin Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken, dünya genelinde Filistinli Müslümanlara maddi ve manevi destekler de yoğun bir şekilde sürüyor.

ABD ve birçok Avrupa ülkesinin desteğiyle siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik ağır bombardıman ve katliamları sürerken Gazze'de yaşanan yıkım ve katliamlara karşı yardımlar da devam ediyor.

Batman'da ismini vermek istemeyen bir kadın, kolundaki 200 bin TL'yi aşkın tutardaki 5 altın bileziği Gazze'ye ulaştırmak üzere Umut Kervanına teslim etti.

Kadının altın bağışını teslim alan Umut Kervanı Batman Derneği gönüllüsü Rıdvan Üzümcü, ismini vermek istemeyen hayırsever kadına gösterdiği duyarlılıktan ötürü teşekkür etti.

"Bağışlar devam ediyor"

Yardımların devam etmesi çağışında bulunan Üzümcü, "3 haftadır siyonist işgal rejimi Gazze'de soykırıma devam ediyor. İşgal rejimi orada çocuk, küçük ve yaşlı demeden her kesimden insanı katlediyor. Siyonist işgal rejiminin Gazze'de uyguladığı ambargo ve katliamlardan ötürü her kesimden vatandaşımız, bizlere bağışta bulundular ve bağışta bulunmaya devam ediyorlar. Bugünde bir ablamız kolundaki 115 grama tekabül eden 5 altın bileziğini bizlere teslim etti. Allah kendisinden razı olsun. Bu yardımların devam etmesini ve diğer insanlarımıza da örneklik teşkil etmesini diliyoruz." (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=