Lütfen bekleyin..



Batman'da mobilyacı esnafı bir günlük gelirini Gazze'ye bağışlama kararı aldı

28 Ekim 2023, 16:25 - Okunma: 702

Siyonist işgal rejiminin Gazze'deki katliamlarına tepkiler dinmek bilmezken Filistinli Müslümanlara maddi ve manevi destekler de artarak devam ediyor. Batman'da mobilya satıcısı Nurullah Özel, bir günlük gelirini Gazze'ye bağışlama kararı aldı.

Batman merkez Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde mobilya ve ev eşyası satışı yapan Nurullah Özel, işgal rejiminin soykırımına tepkisiz kalmayarak bir günlük gelirini Gazze'deki Müslümanlara bağışladı.

Gazze'de büyük bir dramın yaşandığına dikkat çeken Özel, "Orada büyük bir soykırım yaşanıyor. Müslüman halk eziliyor. Bizler bu Müslüman halka sahip çıkmamız lazım. Ümmeti Muhammed'sek bir olmamız lazım. insanlığın kabul etmemesi gereken bu soykırıma karşı destek olmamız lazım. Müslümanların bir olması lazım." dedi.

Nurullah Özel

"Kudüs hepimizin davasıdır"

Gazze'de çocukların, bebeklerin suçsuz yere katledildiklerini vurgulayan Özel, "Kudüs hepimizin davasıdır. Bir tek Filistinlilerin davası değildir. Bunun için ne kadar yardım toplayabiliyorsak toplayacağız. Elimizde ne geliyorsa destek vereceğiz. Batman halkını Gazze'deki kardeşlerimize destek çıkmaya çağırıyoruz." diye konuştu.

"Tüm esnafı desteğe çağırıyorum"

En fazla satış yaptığı gün olan cumartesi günündeki tüm geliri Gazze'ye bağışlama kararı aldığını ifade eden Özel, şöyle devam etti:

"Bugünün gelirinin tümünü Gazzeli kardeşlerimize bağışlamak istedik. Tüm esnafın bu tür etkinlik yapmalarını rica ediyorum. Çünkü Kudüs davası İslam'ın davasıdır. Kudüs, Mescid-i Aksa Peygamberden bizlere emanettir." (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=