Lütfen bekleyin..



Batmanlı Gençlerin Eylemi Dünya da Ses Getirdi!

07 Kasım 2023, 12:22 - Okunma: 727

HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları’nın organize ettiği israil markalarına yönelik protesto ve boykot çağrıları dünya gündemine girdi.

Batmanlı gençlerin gerçekleştirdiği işgal rejimi mallarını boykot etkinliği dünya gündemine girdi. HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları’nın organize ettiği İsrailli bir markaya yönelik protesto gösterisi, yaklaşık 1 milyon takipçisi bulunan ‘Kudüs Haber Ağı’ isimli sosyal medya hesabı tarafından alıntılandı.

Türkiye’de israil menşeli firmalara ve ürünlere yönelik yapılan protestoların bir örneği olarak sunulan Batman’daki etkinlik, “Basında çıkan haberler: Türkiye'nin Gazze'de sivillere ve çocuklara karşı işlediği suçların ardından işgal mallarını boykot etmeyi teşvik eden bir gösteri.” olarak servis edildi.

SES GETİREN EYLEM!

HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları’na mensup bir grup genç, kentin en büyük AVM’si önünde bir protesto eylemi gerçekleştirdi.

“İçtiğin kahvenin içinde bebek kanı var, kahrolsun israil!’ yazılı pankartlarla Batman Park önünde stand açıp eylem yapan HÜDA PAR üyesi gençler, trafik ışıklarında israil mallarını boykot broşürleri dağıttı.

Stand ile halkı boykot konusunda bilinçlendirme amacıyla eylem yaptıklarını belirten Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir, "Siyonist rejime destek veren firmalar var. Biz de o firmaları ifşa ediyoruz. Bu firmalara paramızın gitmesini istemiyoruz. Bu konuda bilinçlendirme ve duyarlılık oluşturmak istiyoruz. Katillerin firmalarına ve katillere destek olmayalım. ‘Kahve bizden!’ sloganıyla stantlarımızda ücretsiz kahve ikramında bulunuyoruz. El ilanı ve görsellerle bilinç oluşturmaya çalışıyoruz. Bu firmalara verilen paralar, Filistin’deki kardeşlerimize bomba olarak yağıyor. Elimizden gelen gayret, boykotu halka yaymaktır.” Dedi.

huda-par-batman-genclik-kollari-isgal-urunlerini-boykot.jpg

huda-par-batman-genclik-kollari-isgal-urunlerini-boykot-001.jpg

huda-par-batman-genclik-kollari-isgal-urunlerini-boykot-002.jpg

huda-par-batman-genclik-kollari-isgal-urunlerini-boykot-003.jpg

huda-par-batman-genclik-kollari-isgal-urunlerini-boykot-004.jpg

huda-par-batman-genclik-kollari-isgal-urunlerini-boykot-005.jpg

Haberin videosu için TIKLAYINIZ

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman girişinde şüpheli bir araca yönelik gerçekleştirilen operasyonda 10 ..
Batman Belediyesi, kent estetiğini bozan ve güvenli yapılaşmayı tehdit eden..
2025 yılının ilk beş ayında Batman Havalimanı'nda toplam 272 bin 441 yo..
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Avukat Cihad Altun ve beraberindeki hey..
Batman girişinde durdurulan iki araçta 5 kilo 400 gram skunk ele geçirilirk..
Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı Atbağı köyünde üç katlı bir evde meydana ge..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=