Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı 'Aksa Tufanına Destek' mitingi düzenliyor

07 Kasım 2023, 16:25 - Okunma: 473

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, 'Aksa Tufanına Destek' temasıyla 12 Kasım Pazar günü miting düzenleyeceklerini söyledi.

Mitingin Batman Belediyesi yanında saat 13.00'te gerçekleştirileceğini belirten İl Başkanı Şahin, Kudüs, Mescid-i Aksa sevdalısı tüm halkı mitinge katılım göstermeye çağırdı.

Siyonist işgal rejiminin 32 gündür Gazze'de katliam, soykırım uyguladığını vurgulayan Şahin, bu saldırıların gün geçtikçe şiddetini artırdığına dikkat çekti.

Saldırılara karşı dünya genelinde ciddi tepkilerin olduğunu ifade eden Şahin, "Ben insanım diyen herkesin bu vahşete ve katliama tepki göstermesi lazım. Bu bağlamda HÜDA PAR olarak şu ana kadar hiç durmadık ve hep sahalarda olup sesimizi yükselterek bir duruş sergilemeye çalıştık. Filistinli ve Gazzeli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu, direniş güçlerinin, direniş gruplarının yanında olduğumuzu ve israile karşı tepkilerimizi dile getirdik." dedi.

"Halkı mitinge destek vermeye çağırıyoruz"

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı olarak 12 Kasım Pazar günü Batman'da büyük bir miting düzenleyeceklerini belirten Şahin, "Bu miting de israili lanetleyeceğiz. Direniş gruplarının ve 'Aksa Tufanı'nın yanında olduğumuzu dile getireceğiz. Bu anlamda Batman'da bütün halkları, kesimleri, vatandaşları bu mitinge destek vermeye çağırıyoruz." diye konuştu.

"Herkes tepki göstermelidir"

Miting yerinin Turgut Özal Bulvarı Yıldız Camii önünde olacağını ve mitingin saat 13.00'te başlayacağını aktaran Şahin, şöyle devam etti:

"Öncesinde halkımızın miting alanına gelmesi lazım ki bir düzen sağlanabilsin. Bizlere göre vicdan taşıyan ve ben insanım diyen herkesin israilin bu melun, meşum ve soykırımlarına tepki göstermesi lazım. Bundan dolayı Batman'dan çok yüksek bir ses çıkaralım ki hem sesimizi Filistin'deki mücahitlere duyuralım hem de israilin uyguladığı vahşeti durdurma anlamında bir nebze de olsa destek olmaya çalışalım." (İLKHA)

aksa-tufanina-destek-mitingi.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=