Lütfen bekleyin..



Batman'da ilk ve ortaokul öğrencileri Gazze için kermes düzenledi

09 Kasım 2023, 10:25 - Okunma: 648

Batman Yenişehir İlkokulu ve Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri, Filistinli Müslümanlara destek olmak amacıyla kermes düzenledi.

Bir ayı aşkın bir süredir aralıksız bir şekilde siyonist işgal rejiminin bombardımanına maruz kalan Filistin halkı için dünyanın birçok coğrafyasından destek çağrıları gelirken toplumun pek çok kesiminden de yardım çalışmaları devam ediyor.

Batman Yenişehir İlkokulu ve Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri, Filistinli Müslümanlara destek olmak amacıyla okul bahçesinde kermes düzenledi.

Okul bahçesinde düzenlenen kermese öğrenci velileri, öğretmenler ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Öğrenciler, yürüttükleri çalışmada desteklerini esirgemeyen tüm öğretmenlere, velilere ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.

Öğrenciler, "Bilindiği üzere 7 Ekim'den itibaren artan işgal rejiminin saldırılarından dolayı Filistinli kardeşlerimiz çok zulüm görmekte, her gün binlerce insan ölmektedir. Başta kadın ve çocuklar olmak üzere Müslüman kardeşlerimiz katledildi. Bu bir savaş değil, katliamdır. Bizlerde Filistinli kardeşlerimizin acısına ortak olmak istedik ve kermes çalışmasında bulunduk." dedi.

Yaptıkları kermes çalışmasında tek gayelerinin Filistinli Müslümanların derdine deva olmak olduğunu belirten öğrenciler, "Düzenlediğimiz kermesimize kardeşlerimiz evlerinde yaptıkları pasta, kek ve içecekleri getirdi. Buradan elde edeceğimiz parayla bir nebze de olsa kardeşlerimizin derdine deva olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)







  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=