Lütfen bekleyin..



Yetimler Vakfı Batman'da kışlık mont yardımında bulundu

10 Kasım 2023, 14:35 - Okunma: 724

Yetimler Vakfı Batman Temsilciliği, hayırseverlerin desteğiyle 100 kışlık montu yetim çocuklara dağıtarak yüzlerini güldürdü.

İhtiyaç sahiplerine yönelik yaptığı yardım faaliyetleriyle tanınan Yetimler Vakfı, Batman'da 100 yetim çocuğa kışlık mont yardımında bulundu.

Çocuk giydirme programı kapsamında Yetimler Vakfı Batman Temsilciliğine gelen çocuklar, aileleriyle beraber elbiselerini beğenerek seçti.

Yürüttükleri çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Yetimler Vakfı Batman Temsilcisi Musab İmir, "Yetimler Vakfı olarak Türkiye'de ve dünyanın farklı ülkelerinde birçok yardım çalışması yürütüyoruz. Bu yardım çalışmalarımızda gıda, kırmızı et, yurt dışında su kuyuları açıp ve kurban eti dağıtımları gerçekleştiriyoruz. Türkiye'nin farklı bölge ve noktalarında giyim yardımında bulunduk." ifadelerini kullandı.

"100 yetim çocuğa kışlık mont yardımında bulunduk"

100 yetim çocuğa kışlık mont yardımında bulunarak yüzlerinin gülmesine vesile olan tüm hayırseverlere teşekkür eden İmir, yardımların devam etmesi çağrısında bulunarak şunları söyledi:

"Kış aylarının gelmesi ve yetim çocuklarımızın yüzünü güldürmek, hayırseverlerimizi bu hayra ortak etmek için yetim çocuklara bir umut olabilmek için bugün Batman'da 100 yetim çocuğa kışlık mont yardımında bulunduk. Aileler buraya gelip kendileri istedikleri montu seçerek, beğenerek aldılar ve hepsi de çok memnun kaldı. Bu tarz çalışmalarımıza sponsor olup katkı sunan hayırseverlerden Allah razı olsun. Bu çalışmalarımızın devam edebilmesi ve yardım çalışmalarımızı daha farklı noktalara ulaştırabilmek için hayırsever kardeşlerimizden desteklerini esirgememelerini istiyoruz." (İLKHA)







  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=