Lütfen bekleyin..



Batmanlı çocuklar: israilin gücü ancak yeni doğan bebeklere yetiyor

14 Kasım 2023, 11:20 - Okunma: 399

İşgalci siyonist rejim tarafından Gazze'de işlenen katliamların sona ermesi için HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Aksa Tufanı'na Destek" mitingine katılan çocuklar, artık Gazzeli çocukların ölmesini istemediklerini belirtti.

"Aksa Tufanı" operasyonun başladığı 7 Ekim sabahından bu yana işgal rejimi tarafından Filistin'e yapılan saldırılarda şu ana kadar 4 bin 630'u çocuk, 3 bin 130'u kadın olmak üzere 11 bin 240 kişi şehid edilirken 27 binden fazla kişi de yaralandı.

Şehid ve yaralılarının büyük çoğunluğunun kadın ile çocuklardan oluştuğu katliam görüntüleri televizyon ekranlarına yansıtılırken bu acı manzaraya şahit olan çocuklar, duygularını şu şekilde paylaştı:

Medine Tetik

Medine Tetik, "Filistinli kardeşlerimiz ve çocukların ölmesini istemiyoruz. Ben buraya Filistinli kardeşlerimizin ölmemesi için geldim. Burada toplandık, çünkü israilin Gazze'ye saldırmasına 'dur' demeliyiz. Bebeklerin ve hiç kimsenin zarar görmesini istemiyorum. Bizim de canımız ve kardeşliğimiz var."

İrem D.

İrem D., "Oradaki çocukların elleri ve ayakları yaralanıyor, onları iyileştirsinler. Filistinli kardeşlerimize yardım etmek için buraya geldim."  

Meryem Çelik

Meryem Çelik, "Biz buraya israili lanetlemek için geldik. Filistinlilerin üzerine bomba yağdırıp onları öldürüyorlar. Gazzelilere çok üzülüyoruz, inşallah bu savaş durur."

"Gazze'de çocuklar ölüyor, onları desteklemek için buraya geldik"

Meryem Yalçın

Meryem Yalçın, "Bizim yaşlarımızdaki bütün kardeşlerimiz bombardıman altındadır. Elimizden bir şey gelmiyor, buraya gelip haykırıyoruz. Kahrolsun israil! israil yok olacaktır! Bir abi kardeşi için kefen sırası bekliyor, bir anne kendi elleriyle çocuğunu toprağa veriyor ve bir çocuk babasını öperek vedalaşıyor. israil defolup cehennemin dibine gitsin inşallah."

Meyra Kılıç

Meyra Kılıç, "Gazze'de çocuklar ölüyor, onları desteklemek için buraya geldik. Bizler onları destekledikçe daha da güçlenip israillilere saldırmaya daha çok kuvvet buluyorlar."

İlknur Tekin

İlknur Tekin, "İsrail, Filistinlileri öldürüp topraklarını kendisine almak istiyor. Oradaki babalar elleriyle çocuklarını toprağa gömüyorlar. Gazzelilere yardımda ve destekte bulunalım, onlar bizim kardeşlerimizdir."

"İnşallah bu savaşta israil diye bir şey kalmaz, kökleri kurur"

Zeynep Şahin

Zeynep Şahin, "Gazzeli çocuklar ölüyor ve şu an bombaların altındalar, onlara çok üzülüyoruz. Allah israilin belasını versin."

Mercanur Karadeniz

Mercanur Karadeniz, "Kardeşlerimiz Gazze'de öldürülüyor, ben buna gerçekten çok üzülüyorum. Oradaki kardeşlerimiz Ebu Ubeyde gibi kahramanların sayesinde kurtulacaklar. Çok üzülüyorum ama üzgünlük bir şeyi değiştirmiyor. Allah onların yanında olsun, bizlerin dualarına ihtiyaçları var. İnşallah bu savaşta israil diye bir şey kalmaz, kökleri kurur."

Üveys Selçuk

Üveys Selçuk, "Gazze'de yaşanan zulmün bitmesini istiyorum. israil onlara çok kötülük yapıyor, kahrolsun israil. Bu savaşın bitmesini istiyoruz, herkes Gazze'ye yardım etmelidir. Filistinliler; bizim kardeşimiz, dostumuz, canımızdır. Yani onlar bizim için çok kıymetlidir."

"Allah HAMAS mücahitlerine Bedir Savaşı'nda gönderdiği melekleri göndersin inşallah"

İsmail Şimşek

İsmail Şimşek, "Gazze şu an açık hava hapishanesine dönüşmüş. Aksa Tufanı'nı başlatanlara helal olsun. Hiçbir namazını kazaya bırakmıyorlar. Şehadet yolunda ilerleyip sahabeler gibi savaşıyorlar. Allah onlara Bedir Savaşı'nda gönderdiği melekleri göndersin inşallah."

Abdullah Başak

Abdullah Başak, "Genç, bayan, çocuk ve bebek demeden bomba altına tutuyorlar. Allah, israilin belasını versin. Onların bu zalimliği dünyada onlara kar kalmayacaktır inşallah. Türkiye'nin de yardım etmesini istiyoruz."

Muhammed Ali Toğluk

Muhammed Ali Toğluk, "israil ancak havadan veya denizden vurur. Güçleri asla el-Kassam Tugaylarına yetemez. Onlar, Müslümanları öldürerek biteceklerini sanıyorlar ama bilmiyorlar ki dağ ve taş Müslümandır. Onlar asla Müslümanlığı bitiremeyecekler."

Abdullah Toğuk

Abdullah Toğuk, "israilin gücü ancak yeni doğan bebeklere yeter. Havadan ve denizden bebeklerle savaşıyorlar. Öleceklerini bildikleri için el-Kassam Tugayı askerlerinin karşısına çıkamıyorlar."

Abdulmelik Tekin

Abdulmelik Tekin ise Gazze'deki çocukların ölmelerine üzüldüğünü ve onların haberlerini izleyemediklerini belirtti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=