Lütfen bekleyin..



Batman'da şiddetli rüzgarın devirdiği ağaç, park halindeki aracın üstüne düştü

19 Kasım 2023, 13:18 - Okunma: 173

Batman'da etkili olan şiddetli rüzgâr nedeniyle devrilen ağaç, park halinde bulunan araçların üzerine düştü. Olay sırasında araçların etrafında kimsenin olmaması ise olası bir yaralanmayı engelledi.

Batman kent merkezinde gece saatlerinden sonra aniden etkili olan şiddetli rüzgâr nedeniyle kentte hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar etkisiyle cadde ve sokaklarında yürüyen vatandaşlar ve sürücülere zor anlar yaşattı. Kentte etkili olan şiddetli rüzgâr, kazalara da sebebiyet verdi.

Kent merkezinde etkili olan şiddetli rüzgâr, Belde Mahallesi Raman Lisesi mevkiinde bulunan bir ağacın devrilmesine neden oldu. Şiddetli rüzgâra dayanamayarak devrilen ağaç, park halinde bulunan 72 ABM 967 plakalı aracın üzerine düştü. Olay esnasında park halindeki araçların yanında kimsenin olmaması ise olası bir yaralanmayı engelledi.

Devrilen ağacın altında kalan araçta maddi hasar meydana gelirken, ağacın kaldırılması için itfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekipleri, devrilen ağacı parçalayarak olay yerinden kaldırdı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=