Lütfen bekleyin..



Batmanlı öğrenciler siyonist terörü resimleriyle lanetledi

02 Aralık 2023, 16:30 - Okunma: 341

Filistin konulu bir resim sergisi düzenleyen Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, siyonist işgal rejiminin katliamlarını lanetledi.

Siyonistler tarafından Filistin'in Gazze şeridinde yapılan insanlık dışı katliama sessiz kalmamak adına Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ın teşvik ve destekleriyle Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesinde düzenlenen "Gençlerin Gözüyle Filistin" konulu resim yarışmasının ödülleri verildi.

Gençlerin Gözüyle Filistin konulu resim yarışmasına katılan öğrenciler, Okul Müdürü Veysi Aksoy ve öğretmenleri refakatinde Kurtaran'ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette öğrencilerle bir süre sohbet eden Kurtaran, öğrencileri gösterdikleri duyarlılıktan dolayı kutladı ve dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kurtaran, öğrencilerin Filistin'de yaşanan zulme karşı farkındalık oluşturduklarını ve Filistin halkının özgürlük mücadelesine sanatlarıyla destek verdikleri için tebrik etti.

Resim yarışmasında birinci gelen esere 10 bin TL, ikinci gelen esere 7 bin 500 TL ve üçüncü gelen esere de 5 bin TL ödülü veren Kurtaran, ayrıca tüm öğrencilere günün anısına kitap hediye etti.

Kurtaran ve öğrenciler ziyaretin ardından hizmet binası giriş katında yer alan fuaye salonunda sergilenen Gençlerin Gözüyle Filistin konulu fotoğraf sergisini birlikte gezdi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=