Lütfen bekleyin..



Gastroenteroloji Cerrahı Batman'da hasta kabulüne başladı

04 Aralık 2023, 14:06 - Okunma: 1444

Batman Eğitim Araştırma Hastanesine atanan Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Dr. Ömer Güngörür göreve başladı.

Dr. Ömer Güngörür, 23 Şubat 1982'de Diyarbakır'da doğdu. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu olan Güngörür, 2007-2013 yılları arasında Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde genel cerrahi uzmanlık eğitimi aldı. Mardin'e atanmasının ardından özel sektörde çalıştı ve 2017'de Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde genel cerrahi uzmanı olarak göreve başladı. 2021'de İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde Gastroenteroloji Cerrahisi alanında üst ihtisas yapmaya başladı ve 2023'te uzmanlık alanında Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde göreve başladı.

Gastroenteroloji cerrahisi biriminde yemek borusu, mide, bağırsak, anüs, karaciğer, pankreas, safra kesesi ve yolları hastalıklarıyla ilgilenen Dr. Güngörür, çeşitli cerrahi operasyonlar ve endoskopik uygulamalar gerçekleştirmektedir. Hastaların tanısı ve tedavisi için geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır. Ayrıca, gastroskopi ve kolonoskopi gibi endoskopik uygulamalar da bölümde yapılmaktadır.

Dr. Ömer Güngörür, Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı olarak Batman Eğitim Araştırma Hastanesi'nde hasta kabulüne başlamış olup, çeşitli hastalıklara yönelik cerrahi operasyonlar gerçekleştirmektedir.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Her ne kadar Türkiye'de yerli sıtma vakası görülmese de yurt dışı kayna..
Batman'da ilkokul öğrencilerine, diş sağlığı bilincinin oluşması amacıy..
İluh Devlet Hastanesine Atanan Göz Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Doruk Can S..
Özellikle aşılama takvimini tamamlayan çocukların hastalıklar sonucu oluşab..
Batman'da, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığına bağlı Türkiye Sağlık..
İç Hastalıkları Uzmanı Doktor İdris Baydar, bahar döneminde artan yorgunluk..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=