Lütfen bekleyin..



Beyin cerrahisi uzmanı Batman'da hasta kabulüne başladı

05 Aralık 2023, 12:20 - Okunma: 1653

Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Serdar Kaplan, Batman Eğitim Araştırma Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Batman Eğitim Araştırma Hastanesi'nde göreve başlayan Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Serdar Kaplan, hasta kabulüne başladı. 1991 doğumlu Kaplan, 2016 yılında Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu ve uzmanlık alanında Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'nde eğitim aldı.

Op.Dr. Serdar Kaplan, Beyin ve sinir cerrahisi kapsamında beyin tümörleri, beyin kanamaları, boyun ve bel fıtıkları, omurga travmaları servikal ve lomber dar kanal hastalığı gibi alanlarda hizmet vereceği belirtildi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Birimi, yapay zeka destekli ..
İl Sağlık Müdürü Murat Solmaz'ı ziyaret eden Batman Milletvekili Serkan..
Batman İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nd..
Eczane Teknisyenleri Derneği Batman İl Başkanı Mehmet Can Mikyas, 26 Nisan ..
Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde yapımı tamamlanan Onkoloji ..
Son zamanlarda artan kalp krizi vakalarına dikkat çeken Dr. Mohamad Navvar ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=