Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR'ın çağrısına destek veren kadınlar ziynet eşyalarını Gazze'ye bağışladı

12 Aralık 2023, 15:42 - Okunma: 291

HÜDA PAR Batman Kadın Kolları İl Başkanlığı'nın Gazze halkına yönelik yardım çağrısına destek veren Batman'daki çok sayıda kadın, ziynet eşyalarını Gazze'ye ulaştırmak üzere Umut Kervanına teslim etti.

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları artarak devam ederken, Filistinli Müslümanlara destekler de yoğun bir şekilde sürüyor.

Bu kapsamda HÜDA PAR Batman Kadın Kolları İl Başkanlığı'nın 'Gazze'ye ziynet eşyalarıyla destek verme' çağrısına duyarsız kalmayan Batman'daki çok sayıda kadın, Umut Kervanına gelerek ziynet eşyalarını bağışladı.

HÜDA PAR Batman Kadın Kolları İl Başkanı Şenay Coşkun, yaptığı açıklamada, yardım çağrısına kayıtsız kalmayarak Gazze'ye ziynet eşyalarıyla destek veren kadınlara teşekkür etti.

Şenay Coşkun

"Yoğun bir teveccüh oldu"

Gazze'de yaşanan katliamları asla normalleştirmeyeceklerini belirten Coşkun, "Gazze'deki savaş uzadıkça insanlar da normalleşmeye başladı. Bizler bu durumun normalleşmemesi için halka çağrıda bulunduk. Allah halkımızdan razı olsun, yaptığımız çağrımıza bugün güzel bir cevap geldi. Teveccühleri güzel oldu. Rabbim bağış yaptıkları ziynetlerin yerini kat kat artırsın." dedi.

"Filistin için elimizden gelen imkanı seferber edelim"

Gazze'nin mazlumiyetin, masumiyetin ve insanlığın doruk noktası olduğunu vurgulayan Coşkun, "Bu süreci normalleştirmeyeceğiz. Süreç devam ettiği sürece HÜDA PAR olarak sahada olmaya devam edeceğiz. Çağrımızı tekrardan yineliyoruz; Filistin için yardım kampanyaları için elimizden gelen imkanları seferber edelim." ifadelerini kullandı.

Nurettin Teymur

Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Nurettin Teymur ise Filistinli Müslümanlara ziynet eşyalarıyla destek veren kadınlara göstermiş oldukları duyarlılıktan ötürü teşekkür etti.

"Yardımlar devam etmeli"

Gazze'de yaşananların herkesin yüreğini burktuğunu ifade eden Teymur, "HÜDA PAR Batman Kadın Kolları geçen hafta bir yardım çağrısında bulunmuştu. Bugün birçok vatandaşımız kendi ziynetlerini, paralarını, çocuklarımız kumbaralarını ve gençlerimiz kendi nişan yüzüklerini getirip bizlere teslim etti. Allah'ın izniyle bu bağışları Gazze'deki yetim çocuklara, ailelere ve ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Özelde HÜDA PAR Kadın Kollarına genelde de tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin. Gazze'de savaş devam ettiği için yardımların da devam etmesini istiyoruz." dedi.

Saadet Direk

"Gazze'de katliam yapılıyor"

HÜDA PAR Kadın Kollarının çağrısına destek veren Saadet Direk, "Umut Kervanına geldik ve bir yardımda bulunduk. İsrail Gazze'de bir katliam yapıyor ve bizlerde bunu kınıyoruz." ifadelerini kullandı.

Zeynep Direk

"HÜDA PAR'ın çağrısına katkı vermek istedim"

Ziynet bağışında bulunan bir diğer kadın Zeynep Direk ise şunları söyledi:

"HÜDA PAR'ın bir çağrısı oldu ve bizlerde buna katkıda bulunmak için buraya geldik. Gazze'deki Müslüman kardeşlerimiz günlerdir katlediliyorlar. Bütün kalbimizle buğzediyor ve kınıyoruz. İsraile lanet olsun ve Allah onu kahru perişan etsin. Batmanlı olarak HÜDA PAR'a teşekkür ediyoruz." (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=