Lütfen bekleyin..



Batman'da oluşturulacak 'Kudüs Duygu Duvarı'na davet

15 Aralık 2023, 14:55 - Okunma: 308

Batman'da siyonist işgal rejiminin yoğun saldırıları altındaki Gazze'yi gündemde tutmak ve Gazze halkına destek olmak amacıyla 16-17 Aralık tarihlerinde 'Kudüs Duygu Duvarı' oluşturulacak.

Batman İslami Sivil Toplum Kuruluşları öncülüğünde bu cumartesi ve pazar günleri Gülistan Caddesi'nde 11.00-17.00 saatleri arasında oluşturulacak 'Kudüs Duygu Duvarı' etkinliğine tüm vatandaşlar davet edildi.

İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından yapılan yazılı açıklamada, siyonist işgal rejiminin aylardır Gazze'de soykırıma ve katliamlara devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, "Sömürü ve işgal politikalarına karşı direnen Gazze halkına modern dünyanın(!) liderleri olarak kendini niteleyenlerin nasıl vahşileştiğine, insanlıktan ve insani değerlerden nasıl uzaklaştığına tüm dünya halkları şahit oluyor. Arz-ı Mev’ud diye bir hedefle yola çıkmış bulunan siyonist israil ve onun koşulsuz destekçisi olan ABD ve Batı ülkelerine karşı, sadece Müslümanların değil; vicdan sahibi tüm insanların seslerini yükseltmesi, sivil inisiyatifin caydırıcı gücünü etkin kullanması gerektiğine inanıyoruz." denildi.

"Kudüs Duygu Duvarına tüm halkımız destek vermeli"

Açıklamanın devamında, "Batman İslami Sivil Toplum Kuruluşları öncülüğünde daha önce yapılan etkinliklerin dışında bir dizi etkinlik planlanmıştır. Bu etkinliklerin ilki olarak Gülistan Caddesi girişinde 16-17 Aralık Cumartesi ve Pazar günleri 11.00-17.00 saatleri arasında Gazze'yi gündemde tutmak ve Gazze halkına destek olmak için duyarlı insanların duygu ve düşüncelerini yazacakları 'Kudüs Duygu Duvarı' oluşturulacaktır. Tüm halkımızı bu etkinliğe destek vermeye çağırıyoruz." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=