Lütfen bekleyin..



Altun: “TPAO Batman için büyük bir değerdir”

25 Aralık 2023, 08:47 - Okunma: 396

TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir’i ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, TPAO’nun kurulduğu günden beri Batman’ı ileriye taşıyan bir güç ve Batman için büyük bir değer olduğunu söyledi.

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte TPAO’nun 69. Kuruluş yıldönümü nedeniyle TPAO Batman Bölge Müdürü ve TPAO Batman Petrolspor Kulübü Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti.

TPAO’nun 69. Yıl gününü tebrik eden Altun, “TPAO Batman için büyük bir değerdir. Kurulduğu günden beri her zaman Batman’ımızı ileriye taşıyan bir güç olmuştur. Petrol üretiminde günden güne rekorlar kırılıyor. Bu da bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Bu münasebetle TPAO’nun 69. Yıl gününü tebrik ediyorum.” dedi.

Petrolspor başarısını tebrik eden Altun şöyle konuştu: “İlimizin spor takımı olan TPAO Batman Petrolspor’u ilk devrede ki başarısından dolayı tebrik ediyoruz. Biz de teşkilatımız ile birlikte çarşamba günü takımımızı desteklemek için stattaydık. Galibiyeti beraber yaşadık. İnşallah sonu şampiyonlukla sonuçlanır.” 

Başkan Altun ve heyetine ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Demir, “Tatlı bir yorgunluğumuz olsa da hem petrol üretimimizdeki sevindirici haberler hem de Petrolspor’un başarılı sonuçları bizlerin yorgunluğunu gideriyor. 2017’den beri bu kıymetli görevi sürdürmekteyim. Bu dönem için de hamd olsun iki yeni sahamız olan Hazro ve Gabar sahalarımızın keşfini yaptık ve bugün Gabar da 30 bin varil üretimi gördük. Bu coşku ve özveri ile Milli enerjimize katkı sunmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=