Lütfen bekleyin..



Minik çocuklar, kumbaralarında biriktirdikleri parayı Gazze'ye bağışladı

25 Aralık 2023, 17:10 - Okunma: 768

Batman'da çocuklar, biriktirdikleri harçlıklarını ve altını Gazze’de saldırılara maruz kalan akranlarına gönderilmek üzere Umut Kervanı Batman Derneğine bağış yaptılar.

Batman'da Filistin için bağış kampanyasına tüm kesimlerde olduğu gibi çocuklardan da destek gelmeye devam ediyor.

Kimisi kumbarasındaki haçlıkları biriktirip 4 çeyrek altın yaptı, kimisi ise kumbarasındaki 5 bin lirayı Gazze'de saldırılara maruz kalan akranlarına ve İzeddin El Kassam mücahitlerine bağışladı.

Topladığı harçlıklarla 4 çeyrek altın alıp Umut Kervanı'na teslim eden Ömer Seyitoğlu, "Kumbaramdaki paraları altına çevirerek Gazze'deki kardeşlerime ve mücahitlere ulaştırmak istedim. Allah-u Teala onları korusun ve israili helak etsin inşallah." dedi.

Bir diğer minik bağışçı Muhammed Yasin Seyitoğlu ise kumbarasında biriktirdiği 5 bin TL'yi Umut Kervanı aracılığıyla Gazze'deki kardeşlerine ve İzzetin El Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde'ye ulaştırmak üzere bağışladığını belirterek şunları söyledi;

"Ebu Ubeyde, Allah yolunda savaşan israillilerin korkulu rüyası ümmetin aslanıdır. Şu anda işgalciler, genç, yaşlı ve çocuk demeden bütün Müslümanları katlediyor. Bunun için kumbaramda biriktirdiğim parayı Ebu Ubeyde'ye göndereceğim."

Filistin için başlatılan yardım kampanyasına miniklerin de katılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Umut Kervanı Derneği Batman yetkilileri, göstermiş oldukları bu hassasiyetten dolayı çocuklara ve ailelerine teşekkür etti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=