Lütfen bekleyin..



Batman'da öğretmen ve öğrenciler Gazze için bağışta bulundu

29 Aralık 2023, 16:00 - Okunma: 852

Batman'da imam hatip lisesi öğrenci ve öğretmenleri, 'Benden de Filistinli kardeşime bir yemek' sloganıyla aralarında topladıkları parayı, Gazze'ye ulaştırılmak üzere Umut Kervanına bağışladı.

Batman Salih Günaydın Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, kendi aralarında topladıkları bir miktar parayı Gazze'ye ulaştırılmak üzere Umut Kervanına teslim etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Cengiz Acar, Gazze'ye olan duyarlılıklarından dolayı öğretmen, öğrenci ve velilerini tebrik ettiğini söyledi.

Acar, "Salih Günaydın Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğretmen, öğrenci ve velilerimizin yaptığı istişareler doğrultusunda 'Benden de Filistinli kardeşime bir yemek' sloganıyla yaptığımız etkinlik çerçevesinde öğrencilerimiz pazartesi gününden cuma gününe kadar sınıfları dolaşarak kendi harçlıklarından bir miktar para topladılar. Parayı Gazze'deki kardeşlerimize verilmek üzere Umut Kervanına getirdik. Katkıda bulunan öğretmen, öğrenci ve velilerimizden Allah razı olsun. Rabbim bir an önce Gazze'ye özgürlüğü nasip etsin. Siyonistleri de kahretsin. Kudüs'ün özgürlüğü için hep beraber çalışmalıyız." dedi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=