Lütfen bekleyin..



Şahin: “Seçime Kendi Adaylarımızla Gireceğiz”

07 Ocak 2024, 15:05 - Okunma: 1267

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman’ın il, ilçe ve beldelerinde kendi adaylarıyla seçime gireceklerini açıkladı.

açıkladı.

huda-par-batman-il-ve-ilce-baskanlari.jpg

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı binasında gerçekleşen basın açıklamasına İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Av. Cihad Altun, Kozluk İlçe Başkanı Yusuf Işık, Gercüş İlçe Başkanı Mehmet Sait Başaran, Sason İlçe Başkanı İsmail Ergin ve Hasankeyf İlçe Başkanı Mehmet Özdemir katıldı. 

davut-sahin-010.jpg

İl başkanı Şahin, yaptığı açıklamada, “Malum hafta içerisinde seçim işleri başkanımız, partimizin 31 Mart seçimleri ile ilgili kararını açıkladı. Biz de Batman İl Başkanlığı olarak bu açıklamaya istinaden Batman'da 31 Mart seçimleri ile ilgili kararımızı basın aracılığıyla kamuoyuna duyuracağız inşallah.” dedi.

Genel Merkezin açıklamalarından anlaşılacağı üzere 3 büyükşehir dışında seçime kendi adayları ile gireceklerini belirten Şahin, “Değerli arkadaşlar, seçim işleri başkanımızın ve genel başkanımızın basına verdiği demeçler üzerine; biz Türkiye genelinde kendi parti logomuzla ve adaylarımızla seçimlere gireceğiz inşallah. Sadece İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediye başkanlıklarında Cumhur ittifakı adaylarını destekleyeceğiz. Onun dışında Türkiye genelinde tüm seçim bölgelerinde inşallah kendi parti logomuzla ve kendi adaylarımızla seçime gireceğiz.” şeklinde konuştu.

davut-sahin-011.jpg

Adaylık başvuruları 20 Ocak’a kadar devam edecek

Batman’da adaylık için başvurular olduğunu ve bunun 20 Ocak’a kadar devam edeceğine değinen Şahin sözlerini şöyle sürdürdü:

“Batman'da adaylık için başvurular oldu ve 20 Ocak’a kadar devam edecektir. Batman’da gerek il belediyesi gerekse ilçe belediyeleri ve belde belediyeleri olmak üzere, belediye başkan adaylarımızı, il genel meclis adaylarımızı ve belediye meclis adaylarımızı çıkartmak suretiyle seçimlere gireceğiz. Bu seçimde özellikle halkımıza şu çağrıda buluyoruz: Halkımızın artık HÜDA PAR belediyeciliği ile ve HÜDA PAR’ın belediyecilik anlayışı ile tanışması lazım.”

davut-sahin-012.jpg

Belediyelerin emin kadrolara teslim vakti geldi

HÜDA PAR Milletvekillerinin performansının bütün Türkiye’nin gördüğüne ve HÜDA PAR’ın hizmet anlayışına şahit olduğunu dile getiren başkan Şahin, “14 Mayıs seçimlerden sonra parlamentoya gönderdiğimiz vekillerimizin performansını bütün Türkiye halkı gördü. Batman'da da teşkilatlarımızın meselelere sorunları olan duyarlılığını aşağı yukarı herkes biliyor. Zaten hiçbir zaman sahadan kopmadık, halkımızın içerisinde hep meselelere duyarlılık göstermeye devam ettik. Ve diyoruz ki 31 Mart seçimlerinde de şayet halkımız belediyeleri bu emin kadrolara bu dürüst ve duyarlı kadrolara verirse inşallah halkımız kazanacak. Belediyelerin emin kadrolara teslim vakti geldi. Çünkü belediyecilik; bir makam mevki yeri olmaktan ziyade, hizmet kuruluşlarıdır. Biz de bu anlamda halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Şehirlerimizi her anlamda olması gereken noktalara taşımak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

huda-par-batman-il-ve-ilce-baskanlari-001.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=