Lütfen bekleyin..



Batman Valisi Canalp: 15 Şubat'ta STK merkezinin temelini atacağız

12 Ocak 2024, 14:15 - Okunma: 301

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman'ın sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelebilecekleri bir mekân inşa edeceklerini söyledi.

Batman Valisi Ekrem Canalp, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla kentteki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplantıda gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik eden Vali Canalp, gazetecilerin toplumsal bilincin oluşturulmasında önemli katkılarının olduğunu söyledi.

Gazetecilerin bir ilin gelişiminde büyük paya sahip olduklarını vurgulayan Canalp, "Basın mensuplarımız, kamuoyunun beklentilerini yansıtmanın yanında ilimizde hayata geçirilen projeleri, çalışmaları, etkinlikleri haber yaparak ilimizin sosyal, kültürel, ekonomik yönden gelişimine de destek olmaktadır. Basın mensuplarımızın da yaptıkları haberlerde özel hayata ve kişilik haklarına saygılı, objektif, ilkeli yayıncılık anlayışı içerisinde vatandaşın en doğal hakkı olan doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlamaları gerekmektedir." dedi.

"Basınla birlikte temeli atacağız"

Batman'da yapılması planlanan yeni projelerinden de bahseden Canalp, şöyle devam etti:

"Yeni projeler ile Batman'ın bütün sivil toplum kuruluşları için bir araya gelebilecekleri, toplanacakları bir mekân inşa edeceğiz. Daha önce Pentagon yani beşgen bir yapı olarak inşa etmeyi düşündüğümüz yapıyı altıgen yaparak yerel ve ulusal basınımızın da yer alacağı bir kısım ekledik. Peki kimler projemizden yararlanacak? Projemizden devlet destekli yardım kuruluşları, tüzel yardım kuruluşlar, spor kulüpleri ve diğer STK’larımız olacak. Bugün ihaleye sunduk. İhalenin sonucunda 15 Şubat günü değerli basınımızla birlikte temelini atacağız inşallah." (İLKHA)

ekrem-canalp-basin-toplantisi-003.jpg

ekrem-canalp-basin-toplantisi-004.jpg

ekrem-canalp-basin-toplantisi-006.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=