Lütfen bekleyin..



Batmanlı köylüler valiye bin 194 talep iletti

18 Ocak 2024, 11:35 - Okunma: 326

Batman'ın tüm köylerini ziyaret ettiklerini belirten Vali Ekrem Canalp, köylülerden kendilerine bin 194 talebin iletildiğini söyledi.

Köy ziyaretleri kapsamından merkeze bağlı Oymataş köyünü ziyaretiyle 289'ucu köyü ziyaret eden Canalp, bir ayaklarının şehirde, bir ayaklarının ise her zaman köyde olacağını söyledi.

"289 köyümüzde bin 194 talep elimize ulaştı"

Ziyaretler kapsamında köylülerden kendilerine iletilen bin 194 talebin yüzde 42'sini çözüme kavuşturduklarını belirten Canalp, bir açıklamada bulunarak şunları söyledi:

"Batmanımızın 289 köyü bulunuyor. İl müdürlerimize, belediye başkanlarımızla, böğe müdürlerimizle ve devletle çalışan özel sektör temsilcilerimizle beraber bu köylerimizi ziyaret edip toplantılar yaptık. Bu köylerimizi ziyaret ederken aynı zaman da hem muhtarlarımızdan hem de köylülerimizin taleplerini aldık. Toplamda 289 köyümüzde bin 194 talep elimize ulaştı. Bu bin 194 talebinde şu an itibariyle yüzde 42'sini tamamlamış bulunmaktayız."

"Bir ayağımız şehirde, bir ayağımız da her zaman köylerde olacak"

Köylülerle beraber olmaya devam edeceklerini ifade eden Canalp, "Önümüzdeki dönemler içerisinde ise geri kalan taleplerin hepsini pey der pey yapmaya devam edeceğiz ve ilk tur 289 köyümüzün ziyareti bitti ve arkasından aynı sırayla köylerimizi ikici turda sırayla ziyaret etmeye devam edeceğiz. Bu şekilde köylerimizle beraber olacağız. Bir ayağımız şehirde, bir ayağımız da her zaman köylerde olacağız. Köylerimizin de, köylülerimizin de her zaman hukukunu gözeteceğiz." şeklinde konuştu.   

Köy ziyaretlerinin ilk turunun bitmesiyle yakında zamanda ikinci tur köy ziyaretlerine başlayacaklarını belirten Canalp, köy ziyaretleriyle vatandaşların sorunlarıyla birebir hemhal olmaya devam edeceklerini söyledi. (İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=