Lütfen bekleyin..



Çalınan aracını parçalanmış halde bulan şahıs büyük mağduriyet yaşadı

22 Ocak 2024, 14:30 - Okunma: 422

Batman'da çocuk oyuncakları satarak geçimini sağlayan vatandaş, sabah işe gitmek için kalktığında aracının içindeki ürünleriyle çalındığını fark etti. Üç gün sonra aracını boş bir arazide bulan şahıs, aracını parçalanmış halde olduğunu ve büyük bir mağduriyet yaşadıklarını söyledi.

Batman merkez Kısmet Mahallesinde 19 Ocak Cuma günü saat 05.00 cıvalarında geçim kaynağı olan aracının çalındığını belirten Cafer İpek, aracının Batman Merkeze bağlı Balpınar Beldesinde boş bir arazide parçalanmış halde bulduklarını ifade etti.

İçindeki eşyalarla birlikte çalınan araçlarının üç ailenin geçim kaynağı olduğunu belirten İpek, parçalanmış halde buldukları araçlarında yaklaşık 200 bin lira zararının olduğunu belirtti.

Batman'da araç hırsızlıklarının arttığına dikkat çeken İpek, yetkililerden hırsızların en kısa sürede bulunarak yakalanmasını ve zararının karşılanmasını istedi.

"İşe gidecektim bir baktım aracım yerinde yok"

Geçim kaynağı olan aracının içindeki eşyalarla sabahın erken saatlerinde evinin önünde çalındığını söyleyen mağdur Cafer İpek, "19 Ocak Cuma günü sabah saat 09.00'da işe gidecektim. Bir baktım aracım yerinde yok. Komşularımın kamerasından baktığımda sabah saat 05.08'de arabamın çalındığı gözüküyor. Bunun üzerine polis karakoluna gidip 'arabam çalınmış' diye şikâyette bulundum. Ben de kendi imkanlarımla aracımı aramaya başladım ama bir türlü bulamadım. Üç gün sonra bir vatandaş beni aradı ve bana 'senin aracını bizim arazimize atmışlar' diye haber verdi. Numaram aracımın ön tarafında yazdığı için oradan numaramı bulmuş ve aramış." dedi.

"Yaklaşık 200 bin lira zararım var"

Çalınan aracını üç gün aradan sonra boş arazide terk edilmiş halde bulduğunu belirten İpek,  aracının iç kısmının parçalanıp birçok şeyinin çalındığını ifade ederek şunları söyledi:

"Aracımın motorunu parçalamışlar, teybini, radyatörünü ve aküsünü çalmışlar. Ayrıca aracımın içinde 100 bin liraya yakın çocuk oyuncaklarımız vardı onu da çalmışlar. Arabama da neredeyse 100 bin lira zarar vermişler. Üç aile bu arabadan ekmek yiyordu. Bu mağduriyetim nasıl giderilecek? Bu hırsızların bir an önce bulunmasını ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Arabamızı Batman merkeze bağlı Balpınar Beldesinde bulduk ve beldenin girişinden buraya kadar birçok yerde MOBESE kameraları var. Yetkililer isterlerse bu kameralardan hızsızları tespit edip yakalayabilirler. Gene 15 gün önce bizim mahalleden bir araç daha çalınmıştı. Bu aralar sürekli araba hırsızlıkları oluyor. Yetkililerden isteğimiz bir an önce bunları bulsunlar ve mağduriyetimizi gidersinler. Başka vatandaşlarda zarar görmesin." (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=