Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi: Üyelerimizin maliyetini düşürmek için çalışıyoruz

25 Ocak 2024, 10:18 - Okunma: 295

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) ile bir petrol istasyonu arasında imzalanan protokol ile oda üyelerinin faydalanabileceği akaryakıt indirimi için anlaşma yapıldı.

Başkanlığı devraldığı günden bugüne üyelerine yönelik çalışmalar yapmaya devam ettiklerini belirten Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, üyelerinin artan maliyet giderlerini düşürmek için farklı kurumlar ile anlaşmalar imzalayarak esnafın yükünü hafifletmeye çalıştıklarını söyledi.

Çiftçi, "Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak üyelerimizin ticaretini ve sosyal hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden geldiği kadar çalışmalarımızı yapıyoruz. Üyelerimizin artan maliyet giderlerini düşürmek için birçok sektörden kurumlar ile indirim anlaşmaları yaparak bir nebze de olsa yüklerinin hafifletmeye çalışıyoruz. Üyelerimizin en büyük giderlerinden biri olan yakıt giderini azaltmak için Acarsan Petrol ile protokol imzaladık. İmzaladığımız protokol sonrasında Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odamıza kayıtlı olduğunu gösteren belgeyi akaryakıt şirketine tanımlayan üyelerimize benzin alımında yüzde bir motorin alımında yüzde 5 + yüzde 3 liste fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır. Üyelerimize yönelik çalışmalarımız devam edecektir." dedi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=