Lütfen bekleyin..



Ramanlı’dan Cumhuriyet gazetesine cevap!

31 Ocak 2024, 08:32 - Okunma: 321

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, partisinin düzenlediği "Anadilimi Seçiyorum" panelindeki konuşması nedeniyle kendisini hedef alan Cumhuriyet gazetesine tepki gösterdi.

HÜDA PAR’ın hafta sonu Diyarbakır’da seçmeli anadil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediği "Anadilimi Seçiyorum" panelinin yankıları sürüyor.

Panelde önemli konulara değinen Batman Milletvekili Serkan Ramanlı’nın konuşmasından bir bölümü alıntılayan Cumhuriyet gazetesi, “HÜDA PAR’lı vekil Ramanlı Cumhuriyete darbe diyerek saldırdı” başlıklı haberinde Ramanlı’nın cumhuriyete saldırdığı iddia ve hezeyanında bulundu.

Cumhuriyet gazetesinin kendisini hedef alan haberine sosyal medya hesabından cevap veren Ramanlı şu ifadelere yer verdi:

“Evin sahibi evine sahip çıktıkça alıyor bunları bir telaş bir telaş… (LOL) Biz, dinimize de dilimize de sahip çıktıkça tek tipçi mahalleden koro halinde gürültüler yükseliyor. Kürtçe de bizim Türkçe de bizim. Sünni de bizim Alevi de bizim. Yoksul da bizim zengin de bizim. Bayrak da Devlet de Cumhuriyet de hepimizin. Ok? (Te got erê?)”

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=