Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR heyetinden Aydın Ailesi'ne taziye ziyareti

12 Ocak 2016, 18:11 - Okunma: 2548

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları ve beraberlerindeki heyet Batman’da vefat eden GİK Üyesi İsa Aydın’ın babasının taziyesine katıldı.

HÜDA PAR  Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Hüseyin Yılmaz, Mehmet Bahattin Temel, Vedat Turgut, Mehmet Yavuz, Abdurrahman Cens, Aydın Gök ve Eyyüp Yanaç, GİK üyeleri, HÜDA PAR Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa ve Batman İl Teşkilatlarından kalabalık bir heyet HÜDA PAR GİK Üyesi İsa Aydın'ın dün vefat eden Babası Süleyman Aydın (92) için Batman Raman Mahallesi’nde bulunan Bayram Cami taziye evinde taziye ziyaretinde bulundu. 
Kalabalık bir heyetle taziyeye katılan HÜDA PAR heyetini GİK üyesi İsa Aydın ve yakınları karşıladı.
Taziyede bir konuşma yapan GİK üyesi Molla Abdulsamed Yalçın,  Allah’tan merhuma rahmet ve yakınlarına ise sabırlar diledi.
Hem ölümü hem de hayatı yaratan Allah’ın insanları imtihan edeceğini ve insanların varlık sebebinin Rabbini tanıma yolunda imtihanlara tabi tutulması olduğunun altını çizen Yalçın, “Allah hangimiz en hayırlı ameli işleyeceğiz diye bizleri imtihan ediyor. Kimse kendi iradesiyle dünyaya gelmemiştir. Allah Teâlâ istedi ve bizleri gönderdi. İyi amelleri Allah Teâlâ beyan etmiştir ve biz müminlere düşen bu iyi amelleri Allah Teâlâ’nın bizden istediği şekilde hayatımızda icra etmek ve rabbimizin huzuruna kendisinden razı olunmuş bir kul olarak çıkmaktır.” ifadelerini kullandı. 
HÜDA PAR heyeti, taziye ziyareti sonrası Batman’dan ayrıldı. (M.Sait Çelik-batmanbasin.com)












  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir araçta yapılan aramada yangın tüpünün içine gizlenmiş bir..
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) kararıyla bugünden itibaren katk..
Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, yaptığı yazılı açıklamada, uzun ..
Batman'ın henüz şehirleşme anlamında hak ettiği noktada olmadığını beli..
Batman'da uyuşturucu satıcılığı yapanlara yönelik düzenlenen operasyond..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, özel bakıma muhtaç hastaların genel a..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=