Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi: Rabbim depremden ders almayı nasip etsin

06 Şubat 2024, 13:05 - Okunma: 334

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlere ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

6 Şubat 2023 tarihinde ülkenin büyük bir deprem felaketiyle sarsıldığını belirten Başkan Mehmet Sıddık Çiftçi, "Asrın felaketinin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen, yitirdiğimiz canların acısını hala yüreklerimizde hissetmekteyiz. 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 9 saat arayla yaşanan iki büyük deprem, asrın en büyük depremi olarak kayıtlara geçti. Bu felakette milyonlarca vatandaşımız doğrudan etkilendi, 53 bin 537 vatandaşımız hayatını kaybetti, 107 bin 213 vatandaşımız da yaralandı." dedi.

Ülke olarak çok büyük acılar çektiklerini belirten Çiftçi, "Bu acıları içimize atarak seferber olduk. Kimin elinden ne geldiyse, tüm ülke insanı adeta seferber oldu. Deprem yaralarını sarmaya çalıştı. Bizler de Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak yaraları sarmak için yönetimimiz ve esnaflarımızla beraber elimizden ne geldiyse yapmaya çalıştık. 6 Şubat'ın 1. yılında depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Her birinin mekanları cennet olsun. Rabbim ders ve ibret almayı, tedbiri elden bırakmamayı nasip etsin ve bir daha böylesi felaketlerle bizleri sınamasın." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=