Lütfen bekleyin..



Depremzedelerden Batman'a vefa ziyareti

07 Şubat 2024, 14:16 - Okunma: 569

Adıyamanlı depremzedeler, büyük felaketin yıl dönümünde Batman’dan aldıkları sağlık hizmetlerini unutmadı.

Yaraların sarılmaya devam ettiği depremin birinci yılında Batman Sağlık İl Müdürlüğünü ziyaret eden depremzedeler, Batmanlı sağlıkçılara ve yetkililere makama gelerek teşekkür ettiler. 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİLER

6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Batman'a getirilen deprem mağdurları, geçen bir yılın ardından Batman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat'ı makamında ziyaret ederek, sağlık tesislerinde almış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Adıyaman'dan Batman'a transfer edilen Mehmet Sonuç, Ramazan Sonuç ve Yusuf Sonuç kardeşler, deprem sonrası sağlık sorunlarıyla ilgili verdikleri mücadelede tüm Adıyaman halkı adına Batmanlı sağlık çalışanlarına minnettarlıklarını iletti.  6 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşen ziyarette, Sonuç kardeşler Batman'da kendilerine sağlanan sağlık hizmetleri için teşekkürlerini dile getirirken, özellikle Adıyaman da görev yapan Batman sağlık ekipleri ve Batman'da hizmet veren sağlık ekiplerinin özverili çalışmalarını takdir ettiklerini belirttiler.

semih-canpolat-depremzede-sonuc-kardesler.jpg

6 ŞUBAT'TA ANLAMLI ZİYARET

Canpolat, mağdurların sağlık hizmetlerinden memnun kalmasının sevindirici olduğunu ifade ederken, bu tür felaketlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu. Adıyaman'dan selamlar getiren depremzedelerin ziyaretlerini 6 Şubat 2024 gününe denk getirmeleri de ayrı bir önem taşıdı.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=