Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR aday tanıtım toplantısının finalini yapıyor

15 Şubat 2024, 13:47 - Okunma: 818

HÜDA PAR Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla bu akşam Ankara’da belediye başkan adaylarının tanıtım finali yapılacak.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi için partisinin aday tanıtım finali ve seçim beyannamesini açıklayacak.

Programda aralarında Batman’ın Sason ilçesi, Sason Yücebağ Beldesi ve Beşiri ilçesi İkiköprü (İstasyon) belde belediye başkan adaylarının olduğu kalan tüm adayların açıklanacağı belirtildi.

davut-sahin-015.jpg

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde her seçim bölgesinde kendi logo ve adaylarıyla seçime girme kararı alan HÜDA PAR’ın, Batman’ın henüz açıklanmayan Sason ilçesi, Yücebağ Beldesi ile Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü belde başkan adaylarının bu akşam Ankara’da yapılacak aday tanıtım programında açıklanacağını belirten HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, “Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu, bu akşam Ankara Mamak Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde aralarında Batman’ın Sason ilçesi, Sason Yücebağ Beldesi ve Beşiri ilçesi İkiköprü (İstasyon) belde belediye başkan adaylarını açıklayacak. Halkımızı belediyecilikte çığır açacak, şehirlerimizin kronikleşen sorunlarına çözüm üretecek, HÜDA PAR’ın dürüst, emin, çalışkan kadrolarıyla ve halkın belediyesi anlayışıyla tanıştırmaya kararlıyız. Tüm halkımızı adaylarımıza ve partimize destek olmaya davet ediyoruz.” dedi.

huda-par-aday-tanitim-toplantisi.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=