Lütfen bekleyin..



Yapıcıoğlu’ndan Aydın Ailesi’ne taziye ziyareti

13 Ocak 2016, 19:00 - Okunma: 3048

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet Batman’da vefat eden GİK Üyesi İsa Aydın’ın babasının taziyesine katıldı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki HÜDA PAR heyeti önceki gün Batman’da vefat eden GİK Üyesi İsa Aydın’ın babası Süleyman Aydın’ın (92) taziyesine katıldı.

Taziye ziyaretine HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun yansıra HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Aydın Gök, Abdurrahman Cens, Cemal Çoban, GİK Üyeleri ile Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve partililer katıldı.

Raman Mahallesi’nde bulunan Bayram Cami taziye evinde taziye ziyaretinde bulunan Yapıcıoğlu ve HÜDA PAR heyetini HÜDA PAR GİK üyesi İsa Aydın, ailesi bireyleri karşıladı.

Merhum Süleyman Aydın’a Allah’tan rahmet, Aydın ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen Yapıcıoğlu, daha sonra taziyeden ayrılarak Batman İl Başkanlığına geçtiler. (batmanbasin.com)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir araçta yapılan aramada yangın tüpünün içine gizlenmiş bir..
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) kararıyla bugünden itibaren katk..
Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, yaptığı yazılı açıklamada, uzun ..
Batman'ın henüz şehirleşme anlamında hak ettiği noktada olmadığını beli..
Batman'da uyuşturucu satıcılığı yapanlara yönelik düzenlenen operasyond..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, özel bakıma muhtaç hastaların genel a..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=