Lütfen bekleyin..



Batman'da çocuklar sattıkları takıların parasını Gazze'ye bağışladı

19 Şubat 2024, 12:35 - Okunma: 609

ABD ve birçok Avrupa ülkesinin desteğiyle siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik ağır bombardıman ve katliamları sürerken Gazze'de yaşanan yıkım ve katliamlara karşı yardımlar da her kesimden gelmeye devam ediyor.

Batman'da Esma ve Elif İmir kardeşler, kendi elleriyle yaptıkları bileklik ve takıları satıp kazançlarını Gazze'deki çocuklara ulaştırılmak üzere Umut Kervanına teslim etti.

Çocukların bu anlamlı bağışını teslim alan Umut Kervanı Batman Derneği gönüllüsü Rıdvan Üzümcü, çocuklara gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür etti.

Mazlum Gazze halkı için yapılan yardım çalışmalarına küçük çocukların da katılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Üzümcü, göstermiş oldukları bu hassasiyetten dolayı çocukları ve ailelerini tebrik etti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Vali Ekrem Canalp, önceki gece saatlerinde bir araca düzenlenen silahlı sal..
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Koruyucu Aile Hizmeti kapsamında..
"Doğumunun 1500. Yılında Âlemlere Rahmet Hazreti Muhammed (sallallahu ..
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline yönelik olarak, Süveybe Ana..
Batmanlı minik yürekler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Gazze..
Batman Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Başkanı Psikolog Yasir Atalay, yeni..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=