Lütfen bekleyin..



Vali Ekrem Canalp'tan 'Berat Kandili' Mesajı

24 Şubat 2024, 01:05 - Okunma: 351

Batman Valisi Ekrem Canalp, Berat kandili nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Batman Valisi Ekrem Canalp, Berat kandili mesajı yayımladı.

Mübarek Ramazan ayının habercisi ve müjdeleyicisi olan bir Berat Kandili’ni daha hep birlikte idrak etmenin heyecanı ve mutluluğu içerisinde olduğumuza işaret eden Vali Canalp, "Yüce Allah’ın rahmet ve mağfiretiyle tecelli ederek, kullarına merhamet kapılarını ardına kadar araladığı Berat Gecesi, İslam âlemi için hikmet ve rahmet yüklü hayırlı gecelerden biridir. Bu mübarek geceler Rabbimize karşı sorumluluklarımızı hatırlatır, bu görevlerimizi ihmal edip etmediğimizi sorgulayıp hata ve günahlarımızdan tövbe ederek uzaklaşma imkânı sağlar. Bu kutlu geceyi fırsat bilerek elimizi ve gönlümüzü; akrabalarımıza, komşularımıza ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza açmalı, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızı güçlendirmeliyiz." dedi. 

Vali Canalp devamla şu ifadelere yer verdi:

"Bu duygu ve düşüncelerle, başta Batmanlı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Kandili’ni en içten duygularımla tebrik ediyorum. Bu mübarek gece vesilesiyle, milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğinin daha da pekişmesini, İslam coğrafyası başta olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarında akan kan ve gözyaşının dinmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da ortaokul ve lise hafız öğrencileri 'Genç Nida Hafızlık Ya..
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=