Lütfen bekleyin..



Ramanlı: “Amacımız Halkımızın Menfaatidir”

24 Şubat 2024, 10:35 - Okunma: 1034

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, medrese ziyaretleri kapsamında Zeynelabidin Hüseyn ve Molla Abdurrahman Ekmen’i ziyaret etti.

Ziyaret ve çalışmalarına devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, medrese ziyaretleri kapsamında alimler Zeynelabidin Hüseyn ve Molla Abdurrahman Ekmen’i ziyaret etti.

Medreselerin toplumu ileriye götürecek liderleri yetiştirme konusunda önemli bir görev üstlendiğini belirten Ramanlı, bölgemizde yetişen ve tarihe yön vermiş Peygamber Efendimizin sahabelerinden Caban El Kürdi başta olmak üzere Melaye Ciziri gibi alimlerin yetişmesi gerektiğini söyledi.

“Toplumlar Anadilleri ile Ayakta Durur”

Dillerin Allah’ın ayetleri olduğunu aktaran Ramanlı, “Dillerimizi ayakta tutmak için gerekli bütün çalışmaları her alanda yapmaya çalışacağız. Diller bizim için Allah’ın hediyeleridir. Allah bizlere konuşup anlaşmamız için bu dilleri ve farklılıkları vermiştir.” dedi.

Meclis başta olmak üzere bütün çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Molla Abdurrahman Ekmen, bereketli bir çalışmanın sonucunun inşallah zafer ile sonuçlanacağını söyledi.

Alimlerle anadil başta olmak üzere birçok konuda fikir alışverişinde bulunan Ramanlı, bütün çalışmalarının ve amaçlarının halkın menfaati için olduğunu ifade etti.

Ramanlı’ya ziyareti sırasında HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve partililer eşlik etti.

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Ramanlı, şu ifadelere yer verdi: “Hem dualarını almak hem de ana dil etkinliklerimize alimlerimizin desteklerini istemek adına Zeynelabidin Hüseyn ve Molla Abdurrahman Ekmen’i ziyaret ettik. Seydalarımızın ana dil konusunda halkımızı bilinçlendirmesini elzem görüyor ve tüm alimlerimizi bu konuda desteğe davet ediyoruz.”

serkan-ramanli-medrese-ziyareti-012.jpg

serkan-ramanli-medrese-ziyareti-013.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=