Lütfen bekleyin..



Ramanlı, BASKF’yi ziyaret ederek taahhüt imzaladı

28 Şubat 2024, 14:33 - Okunma: 1140

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu ziyaret ederek destek söz verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Serkan Ramanlı, Batman’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin başkanları ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Ramanlı’yı Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Mahmut Akyol ve amatör kulüp yöneticileri ağırladı.

serkan-ramanli-baskfyi-ziyaret-004.jpg

“Sizin desteklerinizle ayakta durabiliriz”

BASKF Başkanı Mahmut Akyol, amatör spor kulüplerinin sorun ve sıkıntılarını Ramanlı’ya ileterek, belediye başkanı seçilmesi halinde destek sözü aldı ve bunun için Ramanlı ile karşılıklı taahhüt imzalandı.

Akyol konuşmasında, “Batman’ın amatör spor kulüpleri olarak fedakarlıklarımız ile ayakta durmaya çalışıyoruz. Sizin desteklerinizle ayakta durabiliriz. Çalışmalarımız çocuklarımızın geleceği için çok önemli. Desteklerinizi her zaman bekliyoruz. BASKF olarak 56 spor kulübü ve 3 bin 500’ün üzerinde lisanslı oyuncuları olduğunu belirten Akyol, “Spor kulüpleri olarak lisanslı oyuncu sayımız gerçekten çok ve her alanda lisanslı oyuncumuz var. Yalnız desteklerimiz olmadığı için çok sıkıntılar çekiyoruz. Mesela aramızda sporcu yetiştirip çok zor şartlarda çalışmalarını yürüten spor kulüpleri var.” diye konuştu.

serkan-ramanli-baskfyi-ziyaret.jpg

“Uyuşturucu ile mücadelede spor en etkili çözümlerdendir”

Amatör spor kulüplerinin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Ramanlı, gençler için daima hazır olduklarını söyledi ve destek için taahhüt imzaladı.

Gençlere çok önem verdiklerine işaret eden Ramanlı, “Bizler politikalarımızla gençlere çok önem veriyoruz. Gençlerimizin yani geleceğimizin aydınlık yüzlerini uyuşturucu başta olmak üzere birçok tehlikeden korumaya çalışıyoruz. Bu uyuşturucu belasına müptela olmuş gençlerimizin kurtuluşu maddi ve manevi birçok yolu var. En etkili olanlardan biri spordur. Sizin spor kulüpleriniz ise uyuşturucu sorununun çözümünde en etkili yollardandır.” ifadelerini kullandı.

Ramanlı’ya BASKF ziyaretinde, il başkanı Davut Şahin ve partililer eşlik etti.

serkan-ramanli-baskfyi-ziyaret-002.jpg

serkan-ramanli-baskfyi-ziyaret-003.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
2023-2024 Eğitim Öğretim yılında üyelerine çeşitli etkinliklerle hitap eden..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Petro..
TPAO'ya devrinden sonra yeni yönetim TPAO Kristal Park tesislerinde gaz..
Batman'ın profesyonel ekibi Petrolspor, 9 yıl aradan sonra tekrar TPAO ..
Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Batman Petrolspor'da devir işlemlerinin r..
Batman Milletvekili Ziver Özdemir Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'’nu ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=