Lütfen bekleyin..



Ramanlı, Beşiri’ye çıkarma yaptı

08 Mart 2024, 10:43 - Okunma: 916

Beşiri’ye çıkarma yapan HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, halktan iradelerine sahip çıkmalarını ve kendilerine hizmet edecek adaylara oy vermelerini istedi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı seçim çalışmaları kapsamında Beşiri seçim lokalinin açılışını yaptı.

serkan-ramanli-besiri-secim-calismasi-005.jpg

“İradenize sahip çıkın”

Beşiri seçim lokali açılışında konuşan Ramanlı, “31 Mart Seçimi halka hizmet edecek yönetimlerin seçimidir. Halkımız iradesine sahip çıkarak sandıklarda kendilerine hizmet edecekleri seçmesi lazım. Bazıları halkımızın oylarını para ile satın almaya çalışıyorlar. Halkımız onlara da gereken cevabı sandıkta verecektir. HÜDA PAR olarak Osman kardeşimizle sizlere hizmet etmek için karşınıza çıktık. Oylarınızı emin olan adaylara verin.” ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Beşiri seçim lokalinin açılışını dualar ile yaptı.

Ramanlı, Beşiri esnafını ziyaret etti

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı ve Beşiri Belediye Başkan Adayı Osman Ortaç, seçim lokali açılışı sonrası Beşiri esnafını ziyaret etti.

Esnaf ziyaretinde halkın sıkıntılarını dinleyen Ramanlı, sorunların HÜDA PAR belediye başkan adaylarının seçilmesi ile kolay bir şekilde çözüleceğini söyledi.

Ramanlı, siyasi partilerin seçim lokallerini ziyaret etti

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Beşiri Belediye Başkan Adayı Osman Ortaç ile birlikte seçime katılan DEM Parti, Ak Parti ve Yeniden Refah Partisinin seçim lokallerini ziyaret etti.

Siyasi partilerin seçim lokallerini ziyaret eden Ramanlı, “Bizim farklı fikirlerimiz zenginliğimizdir. Herkes kendi fikirleri ile halka hizmet etmek için çalışmalı. Bizler kendi adayımızı çıkardık. Sizlerde kendi adaylarınızla çalışmalarınızı yapacaksınız. Halkımızda seçimini iradesi ile yapacaktır. Allah kolaylıklar versin.” dedi.

“İkiköprü’ye hizmet HÜDA PAR adayı ile gelecek”

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı ve İkiköprü Belde Belediye Başkan Adayı Yakup Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında İkiköprü esnafını ziyaret etti.

İkiköprü esnafını tek tek ziyaret eden Ramanlı ve Ekinci çayevlerinde oturan belde halkı ile oturup muhabbet etti.

Halkın beklediği hizmetin emin adaylar ile geleceğini belirten Ramanlı, “İkiköprü Belde Belediye Başkan adayımız Yakup Ekinci, bizim sizlere hizmet edecek ve size gerçek belediyeciliği yapacak adayımızdır. Biz ondan eminiz. İstiyoruz ki sizlerde adayımızı seçerek gerçek belediyecilik ve hizmetle tanışın. İradenize sahip çıkın.” diye konuştu.

serkan-ramanli-genclerle-bulusma-014.jpg

Ramanlı, gecenin finalini gençlerle yaptı

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, gün boyu devam eden Beşiri ve İkiköprü ziyaretlerinden sonra akşam aile ziyaretleri yaptı.

Gecenin finalinde Hürriyet Mahallesinde gençler ile çay evinde bir araya gelen Ramanlı, gençler ile karşılıklı fikir alışverişi şeklinde sıcak bir sohbet yaptı.

serkan-ramanli-besiri-secim-lokali.jpg

serkan-ramanli-besiri-secim-calismasi.jpg

serkan-ramanli-besiri-secim-calismasi-001.jpg

serkan-ramanli-besiri-secim-calismasi-002.jpg

serkan-ramanli-besiri-secim-calismasi-003.jpg

serkan-ramanli-besiri-secim-calismasi-004.jpg

serkan-ramanli-ev-ziyareti.jpg

serkan-ramanli-besiri-secim-calismasi-006.jpg

serkan-ramanli-besiri-secim-calismasi-007.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=