Lütfen bekleyin..



Ramanlı’dan ‘Ramazan Ayı’ Mesajı

11 Mart 2024, 02:50 - Okunma: 369

Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımlayan HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, "Bin aydan hayırlı olan Kadir gecesini içinde barındıran, Ramazan-ı Şerif hepimize hayırlar getirsin." dedi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, Ramazan ayına kavuşmamız vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

serkan-ramanli-002.png

Ramanlı mesajında, bin aydan hayırlı olan Kadir gecesini içinde barındıran Ramazan-ı Şerif’in hayırlar getirmesini temenni ederek, “Başı rahmet, ortası mağfiret sonu da cehennem azabından kurtuluş olan; içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni barındıran kardeşlik ayı olan mübarek Ramazan ayına Gazze’de yaşanan vahşi katliamlardan dolayı buruk bir sevinçle karşılıyoruz.” dedi.

Ramanlı mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: “Gönlümüzü dindirecek, ruhumuzu besleyecek huzur iklimi sardı çevremizi. Çünkü Ramazan geldi. Sefa getirdi. Nefislerimizi terbiye ettiğimiz, kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz Ramazan-ı Şerif'imiz hepimize hayırlar getirsin.”

serkan-ramanli-ramazan-ayi-mesaji.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=