Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman adayı Ramanlı: “Şehrimizin Mutlu Yuva Sayısını Artıracağız”

11 Mart 2024, 15:35 - Okunma: 785

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, proje lansman programında açıkladığı projelerden ‘Evlilik Yardımları’ projesinin ayrıntılarını paylaştı.

Ramanlı, projelerini 'Modern Projelerimiz' başlığıyla tek tek açıklamaya devam ediyor.

Ramanlı sosyal medya hesabından, “Bir toprak parçasını anlamlı kılan ve onun memleket diye tabir edilmesini, sevilmesini sağlayan en önemli faktör üzerinde kurulan mutlu yuvalardır. Bizler de belediye başkanlığını kazandığımız anda ihtiyacı olan gençlere bu mutlu yuvaları kurabilmeleri için evlilik yardımında bulunacağız.” notuyla ‘Evlilik Yardımları Projesi’ projesi ile ilgili videolu mesaj paylaştı.

Toplumsal sorumluluk gereği evlenmek isteyip de maddi durumu yerinde olmayan gençlere ev eşyası ve nakdi yardım yapacaklarını belirten Ramanlı, “Toplumsal sorumluluğumuz gereği evlenmek isteyip de maddi durumu yerinde olmayan gençlerimize ev eşyası ve nakdi yardımlarda bulunarak şehrimizin mutlu yuva sayısını artıracağız. Böylelikle, gelecek nesillerimizin içine doğacakları sağlıklı ortamları oluşturacağız.” dedi.

serkan-ramanli-005.jpg

“Evlenemeyen gençlere maddi ve ayni yardımda bulunacağız”

Girişim ve talepleri sonucu evlilik yardımları ile ilgili kanunun çıktığını hatırlatan Ramanlı, “Evlilik yardımlarını yakın bir geçmişte merkezi hükümetten istemiştik. Bunun kanunu da çıktı ama biz sadece merkezi hükümetin yaptığı destekle yetinmeyeceğiz. Belediye olarak evlenmek isteyip de maddi imkânsızlık sebebiyle evlenemeyen gençleri tespit edeceğiz. Bu gençlere maddi ve ayni yardım da bulunacağız ki, yuvalar kurulsun, evler şenlensin ve gelecek nesil güven içerisinde büyüsün.” şeklinde konuştu.

Ramanlı açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Evlilik yaşı geldiğinde evlenmeyenler ister istemez birer probleme dönüşüyor. Ev ziyaretlerinde evinde bekar sayısı çok olan ailelerin o kadar da moralli olmadıklarını görüyoruz. Herkes bir biçimde çocuğunun evlenmesini, muradına ermesini ve mutluluğuna şahit olmak istiyor. İnşallah biz de belediye olarak evlenme konusunda maddi imkânsızlık çeken gençlerimizin evlenmesine maddi ve ayni olarak yardımcı olacağız.

serkan-ramanli-evlilik-yardimlari.jpg

 

Haberin videosu için TIKLAYINIZ

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=