Lütfen bekleyin..



Batman'da 750 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı yapıldı

13 Mart 2024, 10:00 - Okunma: 381

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi tarafından, Batman'da 750 ihtiyaç sahibi aileye 500 TL değerinde gıda kolisi ve alışveriş çeki dağıtıldı.

MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir, yaptığı açıklamada, her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında yaptıkları gıda yardım kolisi dağıtımlarını bu yıl da sürdürdüklerini söyledi.

Özdemir, "MÜSİAD üyelerinin katkılarıyla bu yıl 750 ailenin, her Ramazan'da olduğu gibi bu Ramazan'da da ihtiyaçlarını karşılamaya çaba gösterdik. MÜSİAD olarak bir yanda ekonomiye artı değer katarken, bir yandan da yeni nesillere rol model olmaya çalışıyoruz." dedi.

Sosyal meselelerde de inisiyatif alıp, gerçek bir sivil toplum refleksi ortaya koyduklarını belirten Özdemir, "Her zaman milletle yan yana durmanın haklı onurunu ve gururunu yaşıyoruz. MÜSİAD Batman olarak biz de bu işin bir ucundan tutarak ailelerimizin bir nebze de olsa ihtiyaçlarını karşılamayı hedefledik. Bu anlamda katkı sunan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=