Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman Belediyesi Başkan Adayı Ramanlı oyunu kullandı

31 Mart 2024, 12:05 - Okunma: 621

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun olduğu Batman Anadolu Lisesinde ailesiyle birlikte oyunu kullandı.

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, Batman Anadolu Lisesi 1035 nolu sandıkta annesi, babası ve eşi ile birlikte 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

serkan-ramanli-oy-kullanma-001.jpg

Ramanlı, oyunu kullandıktan sonra basına açıklamada bulundu.

Güzel bir seçim kampanyası yürüttüklerini ve herkese ulaşmaya çalıştıklarını belirten Ramanlı, “Güzel bir seçim kampanyası yürüttük. Herkese ulaşmaya çalıştık. Batmanımızda yaşayan geçmişten bugüne Batman’ın derdini çeken, havasını soluyan, ekmeğini yiyen, suyunu içen insanlarımızla bir araya geldik. Ne yapmak istediğimizi? Nasıl yapmak istediğimizi? Hem yüz yüze hem toplu etkinliklerle hem sosyal medya üzerinden hem de tüm medya araçlarını kullanarak ifade etmeye çalıştık. Sanırım istediğimi yaptık. Dün gece yarısından sonra ekibimizle oturduğumuzda eksik bir şey bıraktık mı diye sordum? Elhamdulillah bırakmadık. Çok istediğimiz gibi bir seçim kampanyası yürüttük. Tabiri caizse ilk gün söylediğim gibi güle oynaya bir seçim kampanyası yürüttük. İnşallah milletimizde bu çalışmalarımızı takdir edecektir. Halkımız kendi geleceği için önümüzdeki 5 yıl için kendisine hizmet edebilecek gayretle, samimiyetle adaletle, kardeşlik ve muhabbetle çalışacak kadroları işbaşına getirir. Sadece belediye başkanlığı seçimi değil bu çünkü biliyorsunuz. Hem belediye meclis üyeliği hem il genel meclis üyeliği ve tabi ki de muhtarlık seçimi. Rabbim hayırlara vesile kılsın. Hayırlı uğurlu olsun inşallah akşam güzel neticelerle güzel sonuçlarla milletimizle buluşmayı Rabbim bize nasip etsin.” ifadelerini kullandı.

serkan-ramanli-oy-kullanma.jpg

serkan-ramanli-oy-kullanma-004.jpg

serkan-ramanli-oy-kullanma-005.jpg

serkan-ramanli-oy-kullanma-002.jpg

serkan-ramanli-oy-kullanma-003.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı için d..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=