Lütfen bekleyin..



Milletvekili Ramanlı’dan Seçilen Başkanlara Ziyaret

16 Nisan 2024, 10:25 - Okunma: 288

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın 3 ilçesi ve beldelerinde seçilen belediye başkanlarına “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın Beşiri, Gercüş ve Hasankeyf ilçeleri ile Balpınar beldesinde seçilen belediye başkanlarına “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Ramanlı, Yeniden Refah Partisi’nden seçilen Beşiri Belediyesi Başkanı Alpaslan Karabulut ve Balpınar beldesi başkanı İmadeddin Ekmiş, Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçilen Hasankeyf Belediye Başkanı Hamit Tutuş ve Ak Parti’den tekrar seçilen Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Ziyaretler sırasında konuşan Ramanlı, halkın seçtiği ve partisi farklı olan bütün başkanları ayırt etmeksizin halka hizmet konusunda birlikte çalışacağını belirterek, “Seçim 31 Mart akşamı bitti. 1 Nisan artık yeni bir defterdir. Memleket için, milletimiz için, halkımız için ne gerekiyorsa onu yapmak zorundayız. Birbirimize destek vermek zorundayız. O partidir, şu partidir bunlara gerek yok. Biz netice de Batmanlıyız. Batmanlı kimliği üzerinden birbirimize destek vermemiz lazım.” dedi.

 

“Seçimler herkesin kendini tanıdığı eşiklerdir”

Ramanlı devamla, “Neticede halk hakemdir, halkın hakemliğine gidiyorsunuz ve halk ne diyorsa o oluyor. Herkes üzerine düşen sorumluluğu alsın, mesajı net alsın kendine bir çeki düzen versin. Baksın nerede yanlış yaptı? Ne eksik yaptı? Nerede hata yaptı? Bunları görsün, önüne baksın. Her partiler için bu böyledir. Sadece a partisi veya b partisi için söylemiyorum bunu. Herkes için geçerli olan şeydir bu. Seçimler herkesin kendini tanıdığı eşiklerdir” ifadelerini kullandı.

 

“Bizim bir davamız var”

Bu memlekette taş üstüne taş koymak isteyene tam destek olacaklarını dile getiren Ramanlı, “Gerekirse onu sırtımızda taşırız. Her türlü desteğimizi de veririz hiçbir şeyi de esirgemeyiz Allah’ın izniyle. Bizim bir davamız var. Biz neyi niçin yaptığımızı bilen insanlarız. Bizim için şahsi ikbal, makam, mevki, nam, şöhret önemli değil. Önemli olan Rabbinin rızasını kazanabilmektir. O’nun da yolu adaletle hükmetmektir. Yolumuz budur. İnsanlara güzel örnek olmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Ziyaretlerde Ramanlı’ya HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve HÜDA PAR ilçe başkanları ve parti teşkilatı eşlik etti.

serkan-ramanli-balpinar-belediyesi.jpg

serkan-ramanli-balpinar-belediyesi-001.jpg

serkan-ramanli-besiri-belediyesi.jpg

serkan-ramanli-besiri-belediyesi-001.jpg

serkan-ramanli-gercus-belediyesi.jpg

serkan-ramanli-gercus-belediyesi-001.jpg

serkan-ramanli-gercus-belediyesi-002.jpg

serkan-ramanli-hasankeyf-belediyesi.jpg

serkan-ramanli-hasankeyf-belediyesi-001.jpg

serkan-ramanli-hasankeyf-belediyesi-002.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=