Lütfen bekleyin..



Dehşete düşüren cinayet

21 Ocak 2016, 10:23 - Okunma: 2202

Batman’da Suriyeli bir kadın evinde boğazı kesilmiş halde bulundu. Polis, değerli eşyaların çalındığını belirterek olayın bir hırsızlık vakıası olabileceğini ifade etti.

Batman’da dehşete düşüren bir cinayet yaşandı. 65 yaşındaki Suriyeli kadın evinde boğazı ve bilekleri kesilmiş halde bulundu. Polis, kadına ait altınlar ile bazı değerli eşyaların çalındığını belirterek olayın bir hırsızlık vakıası olabileceğini ifade etti.

Edinilen bilgilere göre olay, bugün saat 14.00 sıralarında Aydınlıkevler Mahallesi 1221 sokaktaki bir evde meydana geldi. Alışveriş için dışarı çıkan kadının çocukları, eve döndüklerinde zili çalmalarına rağmen kapının açılmadığını görünce yardım istedi. Kadının çocukları, kapı açıldıktan sonra anneleri Fahriye Derviş’in boğazı ve bilekleri kesilerek feci bir şekilde öldürüldüğünü görünce sinir krizi geçirdi.

Daha sonra Suriyeli kadının ailesi ve yakınları, durumu öğrenmeleri üzerine olayın yaşandığı evin önünde toplandı.

Olay yerine gelen polis, evde incelemelerde bulundu. Evde yapılan ilk incelemede, kadına ait 2 bilezik, 2 yüzük ve bir adet küpenin ve bazı değerli eşyaların çalındığını, cinayetin hırsızlar tarafından işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.

Savcının oley yerinde yaptığı incelemenin ardından kadının cesedi, otopsi yapılmak üzere Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı. (M.Sait Çelik-İLKHA)

 

 

 

Etiketler : cinayet, suriyeli kadın,
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da etkili olan dolu, şehri etkisi altına alırken bu durum şehrin..
İş güvenliği tedbirleri alındığında kazaların yüzde 98'inin önlenebildi..
Batman'da kaçak et olduğu tespit edilen 525 kilogram et imha edilirken ..
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından siyonist işgal rej..
Batman'da dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan ve tarlaya girip kaza ..
Batman'da durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 17 kilogram 67..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=