Lütfen bekleyin..



Batmanlı damat düğün yemeğinin masrafını Gazze'ye bağışladı

05 Mayıs 2024, 15:58 - Okunma: 259

Batman'da düğünlerini yapan, Oslun ve İrtem aileleri, Gazze'de yaşanan katliam ve soykırıma sessiz kalamayarak düğün yemeğinin masrafını Gazze'ye bağışlama kararı alarak düğün merasimlerini gerçekleştirdi.

Siyonist işgal rejiminin 7 ayı aşkındır aralıksız sürdürdüğü bombardımanlarda 15 bini çocuk olmak üzere 35 binin üzerinde sivil katledilirken, yapılan bu vahşete dünyanın dört bir yanından gelen tepkilerle beraber Gazze'ye destek çağrıları da artarak devam ediyor.

Gazze'deki drama toplumun işçisinden esnafına, sağlıkçısından eğitimcisine, küçüğünden büyüğüne kadar her kesiminden yardım çağrıları ve destekleri gelmeye devam ediyor.

İşgal rejiminin soykırımına uğrayan Gazzeli Müslümanlara bir nebze de olsa destek olmak istediklerini belirten HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Mahmut İrtem'in oğlu damat Ali Ekber İrtem, büyük zorluklar yaşayan Filistinlilerin ihtiyaçlarının daha önemli olduğunu söyledi.

İrtem, "Yaklaşık 7 aydır siyonist işgalciler Gazze'de kadın, yaşlı, çocuk demeden katliam yapmaktadır. Bizler de bundan dolayı düğün yemeğimizin masrafını Gazze'ye bağışladık. Allah Teâlâ oradaki Müslüman kardeşlerimize yardım etsin, Gazze'deki direnişin ve mücadelenin en kısa zamanla zafer neticelenmesini bizlere göstersin inşallah." şeklinde konuştu.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Mahmut İrtem'in oğlunun düğününe, HÜDA PAR Genel Başkan vekili İshak Sağlam, Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Mersin Milletvekili Faruk Dinç, İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı  Molla Enver Kılıçarslan, çok sayıda STK başkanı ve davetliler katıldı. (İLKHA

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Ailemiz: Huzur Ve Güven Kaynağımız” konusu işlendi...
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, ‘Engelliler Haftası’ neden..
Batman'da 6 yaşındaki küçük kız çocuğu Hayrunnisa Yanaç, harçlıklarını ..
Bahar aylarının başlamasıyla beraber taze peynir üretiminin başladığını ifa..
Gençliğinde kıtlık olduğunu, çoğu şeyi bulmakta yoksun olduklarını ama huzu..
Cuma Hutbelerinde “Medeniyetimiz, Vakıf Medeniyetidir” konusu işlendi...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=