Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi’den, "pos kesintisi" protokolü

12 Mayıs 2024, 10:45 - Okunma: 1159

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası, esnafın pos kesintilerinde indirim yapılması için özel bir banka ile protokol imzaladı.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yeni bir anlaşmaya imza attı.

Çiftçi, özel bir banka ile protokol imzalayarak, Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na bağlı üyelerin pos kesintilerinden indirimli hizmet almasını sağladıklarını belirtti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çiftçi, "Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak üyelerimizin daha rahat, bol kazançlı ve stresten uzak bir şekilde ticaretlerini yapmaları için aralıksız çalışmalar yapıyoruz ve anlaşmalar imzalıyoruz. Esnafımızın çıkarları için anlaşmalar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Daha önce birçok kurumla anlaşmalar imzaladık. Şimdi de DenizBank ile esnafımızın yüzünü güldürecek ve rahatlatacak bir anlaşmaya imza attık." dedi.

"Odamız üyelerine özel bir çalışma"

Esnafın bankalara ödediği pos kesintilerinin çok yükseldiği yönünde ciddi şikayetler aldıklarından dolayı böyle bir girişimde bulunduklarını ifade eden Çiftçi, "Belediye binası karşısında hizmet veren DenizBank şubesi ile odamız üyelerine özel bir çalışma yaptılar. Yaptığımız anlaşmayla beraber üyelerimiz 6 ay boyunca POS cihazından ertesi gün hesaba geçen kesinti farkı aylık limit 100 bin TL’yi geçmeyecek şekilde oran 1,98 olacaktır. Bunun dışında POS cihazı 25 gün bloke süresinde ciro limitsiz olacaktır." ifadelerini kullandı.

"Çalışmalarımız devam edecektir"

Çiftçi, "Üyelerimiz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan alacağı güncel tarihli faaliyet belgesi ile Belediye binası karşısında hizmet veren Denizbank’a gidip başvurularını yapabilirler. Detaylı bilgi almak isteyen üyelerimiz 05550747370 numaralı ALO ESNAF hattımızı arayabilirler. Üyelerimize hayırlı olsun. Esnafımız ve İlimiz için elimizden ne geliyorsa yapacağız ve çalışmalarımız devam edecektir." açıklamasında bulundu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Son günlerde altın fiyatlarında yaşanan yükselişi değerlendiren kuyumcular,..
Önemli sorunlardan dolayı tekstil sektörünün olumsuz etkilendiğini belirten..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Defterdarlı..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Çayı..
Yüzde 25 zam olarak uygulanan tavan kira zammı uygulaması 1 Temmuz itibariy..
İkinci el oto galericiler son yılların en durgun dönemini yaşadığını belirt..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=