Lütfen bekleyin..



Küçük çocuk harçlıklarını Gazze için bağışladı

15 Mayıs 2024, 10:03 - Okunma: 540

Batman'da 6 yaşındaki küçük kız çocuğu Hayrunnisa Yanaç, harçlıklarını siyonist işgal rejiminin katliamlar uyguladığı Gazze'ye ulaştırmak üzere Umut Kervanına bağışladı.

Biriktirdiği harçlıklarını bağışlayarak örnek bir davranışta bulunan Yanaç, kaleme aldığı mektupta ise Gazze'deki siyonist zulmün son bulmasını istedi.

Yapılan bağışı teslim alan Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Nurettin Teymur, Hayrunnisa Yanaç'ın yaptığı davranışın büyük anlam ifade ettiğini söyledi.

Teymur, "Minik Hayrunnisa Yanaç, kendisi küçük ama yüreği büyük. Yavrumuz biriktirdiği harçlıklarıyla kardeşi Harun ile beraber Batman Umut Kervanı aracılığıyla Filistinli kardeşlerine yardım elini uzattı. Bununla beraber yüreğinden gelen sesi kaleme alarak bir de mektup yazdı. Minik Hayrunnisa savaşın bitmesi için temennilerde bulunarak kardeşlerini çok sevdiğini söyledi. Rabbim kendisinden razı olsun, böyle duyarlı evlat yetiştiren ailesine ahiret azığı eylesin ve hayırlarını kabul etsin." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Cennet Vesilemiz, Aile Büyüklerimiz” konusu işlenecek...
Cuma Hutbelerinde “Müslüman Takva Sahibidir” konusu işlendi.
Mustazaflar Cemiyeti Batman Temsilciliği, 'Her gün aşura her yer Kerbel..
Muharrem ayının 10'uncu gününe denk gelen Aşura günü dolayısıyla açıkla..
Aile yapısının, kurumunun her geçen gün tehlikeye girdiğini, boşanma oranla..
Cuma Hutbelerinde “15 Temmuz: Milletimizin Destansı Zaferi” konusu işlenece..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=