Lütfen bekleyin..



Batman'da kaçak et satışını önlemeye yönelik 39 işletme denetlendi

10 Haziran 2024, 11:33 - Okunma: 420

Batman'da 2024 yılında kaçak et ile mücadele kapsamında Kurban Bayramı öncesi 39 işletme denetlendi.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince oluşturan komisyon, kaçak et Kesimi ile mücadele denetimlerine 2024 yılında da kaçak etle mücadele komisyonunca 2024 yılında çok sayıda denetim yapıldığı belirtildi.

Açıklamanın devamında, "03-06 Haziran tarihleri arasında; İlimizde faaliyet gösteren kasap, yemek fabrikaları, et satışı reyonu olan marketler ve lokantalar olmak üzere 39 işletme denetimi yapılmıştır." denildi. (İLKHA)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman–Beşiri kara yolunda, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği ..
Batman'da bahis faaliyetlerine yönelik düzenlenen operasyonda 11 şüphel..
Batman'da plakası belirlenemeyen bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye e..
Batman OSB yolu üzerinde, yolcu minibüsü ile bir tır'ın karıştığı trafi..
Batman'da Dünya Kudüs Haftası kapsamında Pazar günü "Miracımız Kud..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Miraç Kandili münasebetiyle yaptığı..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=