Lütfen bekleyin..



Kumar operasyonu!

25 Ocak 2016, 13:13 - Okunma: 2093

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği görevlilerince, kumar oynandığı tespit edilen kıraathaneye operasyon yapıldı.

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği görevlilerince alınan ihbarların değerlendirilmesi neticesinde kumar oynandığı tespit edilen ve kıraathane olarak faaliyet gösteren işyerine yapılan operasyonda;

Tombala olarak tabir edilen kumar oyunu için oluşturulmuş olan bir düzenek ve düzenek içerisinde rakamların yazıldığı toplar,
Tombala kartları,
Oyunlarda kullanılan çeşitli sayıda çay pulu,
1 adet rakamları yansıtmada kullanılan kamera,
5 adet televizyon muhafaza altına alınmış, ayrıca  2 bidon içerisinde1500 Gram Esrar ve bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

İş yerinde bulunan 17 kişi hakkında 5326 Sayılı Kabahatler Kanunun 34. Maddesi gereği 219’ar TL İdari Para Cezası verildi.

İşyeri sahibi iki şüpheli şahıs ile işyerinde çalışan 2 şüpheli şahıs hakkında "Kumar Oynanması için Yer ve İmkân Sağlama" ve “Uyuşturucu Madde Bulundurma ve Ticaretini Yapma” suçlarından adli işlem yapıldı. Şüpheli şahıslardan biri sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

İşyerinde bulunan ve üzerinde bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirilen şahıs hakkında ise 6136 Sayılı “Ateşli Silahlar ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanun’a muhalefetten adli işlem yapıldı.

Ayrıca işyerinde bulunan şahıslar hakkında yapılan GBT sorgusu neticesi çeşitli suçlardan hakkında arama kararı bulunan bir şahıs yakalandı.

kumar-operasyonu!.jpg

Etiketler : kumar operasyonu,
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da petrol sahasında elektrik akımına kapılan bir işçi ölürken 2 ..
Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) talimatları doğrultusunda Batman Defterda..
Batman'da denetlenen 126 güzellik merkezinden 74'üne toplam 491 bin..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman'da her geçen gün artan u..
Batman'da sıcakların giderek yükselmesi araçlarda klima kullanımını art..
Batman Valiliği, kentte basın açıklaması, oturma eylemi, stant açma, göster..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=